0 Deljenj 798 Ogledov

(ŠE ENA BLAMAŽA za SD!) Briljantna zamisel Matjaža Nemca – zlomiti Novo 24TV – mu je padla v vodo

7. October, 2022 13:43
798 Ogledov

Briljantna zamisel Matjaža Nemca, naj se ukine Nova 24TV, ki jo je sprožil v Evropskem parlamentu, je padla v vodo. (foto: STA /Pixabay)

Evropski parlament zavrnil pobudo Matjaža Nemca. Nova24TV ostaja na parlamentarnem kanalu,” je pozitivno novico sporočila Evropska poslanka Romana Tomc. S tem je evropski poslanec iz vrst SD doživel novo blamažo.

Nerodni politik iz vrst SD Matjaž Nemec, ki se ga je med epidemije prijel vzdevek “nitka”, ker je tarnal, da je med zaprtjem prikrajšan za nitko za njegovo kosilnico, je dobil novo klofuto. Tokrat je ta prišla iz Bruslja.

Spomnimo, da je Nemec nedavno na pristojne službe Evropskega parlamenta naslovil pobudo, da se Nova24TV umakne iz seznama televizijskih kanalov, ki so prek IPTV na voljo v  Evropskem parlamentu. V agitpropovskem pamfletu v slogu Staneta Dolanca nevredno evropskega poslanca je Novo24TV – seveda brez enega dokaza – proglasil za “strankarsko mašinerijo, ki žaljivo in poniževalno širi propagando ene stranke za diskreditiranje političnih nasprotnikov.” Na drugi je še izrazil željo, da se na seznam IPTV televizijskih programov doda POP TV.

Novice, ki jo je v četrtek zvečer sporočila evropska poslanka Romana Tomc, so v uredništvu Nova24TV seveda veseli, saj drugačnega razpleta niti ni bilo pričakovati. Evropska unija je zaenkrat še demokratična in pluralna, “ne-levih” medijev še ne preganjajo, temveč jih uvrščajo ob bok vsem ostalim. Prav tako v demokratičnih okoljih politiki ne napadajo medijev in si ne želijo njihovega uničenja, kot to vztrajno počno v Sloveniji.

Očitno se je Nemec spozabil, da ni v Sloveniji in da v Bruslju levi fašizem nima domovinske pravice. Današnji dan torej vzemimo kot praznik demokracije in zmago svobodnih medijev nad zatiralsko politiko slovenske levice, ki si želi podrediti prav vse medije v državi. Prav tako naj si Nemec to lekcijo vzame v poduk, kako zelo beden je izpadel s svojo pobudo, primerno za v učbenike političnih zdrsov. Hladnemu tušu iz Bruslja bo nato sledila še tožba Nove24TV proti Nemcu.

 

 

 

Več iz te kategorije