0 Deljenj 453 Ogledov

NOVE RAZSEŽNOSTI MASTNAKOVEGA NAMIGOVANJA NA POSILSTVO NORME KOROŠEC Ustrašil se je za službo in se poslovil

8. marec, 2018 18:40
453 Ogledov

Zgodba z naslovom: »Jst bi njo. V enmu filmu. Brutalno. Ohne vazelinë«,  dobiva nove razsežnosti.

Jure Mastnak je stopil korak nazaj in spolno ponižujoč tvit o Normi Korošec, članici ožjega vodstva stranke Glas za družino in otroke, na twitterju medtem zbrisal. A dejstvo, da je to storil šele po tem, ko smo zgodbo o ponižujočem tvitu objavili na Novi 24TV, z obsodbo pa so se oglasili tudi njegovi delodajalci na RTV SLO, ostaja.  Zgodba pa je na dan naplavila kvazi filozofe vseh barv, ki zadnje dni vsevprek modrujejo, kako s takšnim govorjenjem ni nič narobe, vsaka kritika pa je že kar napad na svobodo govora.

Ustrašil se je za službo, po vezah izbrskal Normino številko, odgovornosti za svojo brutalnost pa ne bi prevzel? V zapisu »Poglejte, kako svoje namigovanje na brutalno posilstvo opravičuje Jure Mastnak iz Radia Ga Ga in kaj o tem pravi Norma Korošec« smo razkrili, da se je pred dobrima dvema letoma Norma že znašla v  središču pozornosti nekega psihopatskega zalezovalca, ki jo je opazil na soočenju o noveli ZZZDR na RTV Slovenija.

Tokrat se je Norma ponovno znašla v pozornosti, ko je nek tviteraš z imenom Oli-Vitamin C na  twitterju objavil filmček s tiskovne konference Združene desnice, ki sta jo predstavili stranki Glas za družino in otroke ter Nova ljudska stranka nekdanjega mariborskega župana Franca Kanglerja. Na tiskovni konferenci je Aleš Primc Normo povabil k izjavi. Iz posnetka je nastal filmček, objavljen na Twitterju. Nato je sledil  tvit imitatorja in radijskega novinarja Jureta Mastnaka iz Radia Ga – Ga.

Na ponižujoč tvit sem se z zapisom Poglejte grožnjo Jureta Mastnaka iz RTV Slovenija Normi Korošec na Twitterju: »Jst bi njo. V enmu filmu. Brutalno. Ohne vazelinë«v Demokraciji odzval avtor članka, odzval pa se je tudi Aleš Primc in ostro obračunal z Mastnakovim namigovanjem na brutalno posilstvo ter mu povedal, kako se lahko za svoj brutalni izpad opraviči.

Zbogom twitter, facebook, instagram in ostalo družbeno omrežje. Dost mi je vsega.

Posted by Jure Mastnak on Montag, 5. März 2018

Ko se je zgodba pojavila tudi v drugih medijih in se je na tvit odzvala tudi javna RTV, Norma pa je v izjavi zahtevala ukrepanje televizije, kjer je Jure Mastnak zaposlen, so začela na moj telefon prihajati čudna sporočila in klici. Mastnak je preko vez najprej skušal preprečiti objavo mojega pisanja, nato pa mu je uspelo preko prijateljev izbrskati  tudi Normino številko. Ko sem Jureta Mastnaka v osebni korespodenci seznanil, da je ponovno prestopil mejo, se je opravičil in obljubil, da bo Normino številko izbrisal in nehal s pošiljanjm sporočil. Iz sporočil, ki so mi jih pošiljali njegovi prijatelji pa je videti, da odgovornosti za svoje pisanje vseeno ni pripravljen prevzeti.  So ga k temu podžgala »filozofska« razmišljanja znanih skrajnežev?

Preberite več na spletnem portalu Demokracija

Mogoče vas bo zanimalo

Čeha reševali ob polnoči, našli so ju šele ure pozneje
Novice
4 Ogledov
Novice
4 Ogledov

Čeha reševali ob polnoči, našli so ju šele ure pozneje

Marjanca Scheicher - 21. julij, 2018 8:45

Sredi trde teme na Kaninu nista našla poti v dolino. Ob 23.49 je bilo prejeto obvestilo, da sta dva češka planinca ostala na vrhu Kanina in ne…

Smrt v ovinku: 31-letnik drsel prek sredine vozišča
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

Smrt v ovinku: 31-letnik drsel prek sredine vozišča

User One - 20. julij, 2018 19:23

Policija je sporočila, da je v sinočnji prometni nesreči, zaradi katere je bila cesta dlje časa zaprta v obe smeri, umrl 31-letni motorist. V sporočilu so policisti…

Več iz te kategorije