0 Deljenj 792 Ogledov

NOVE RAZSEŽNOSTI MASTNAKOVEGA NAMIGOVANJA NA POSILSTVO NORME KOROŠEC Ustrašil se je za službo in se poslovil

8. marec, 2018 18:40
792 Ogledov

Zgodba z naslovom: »Jst bi njo. V enmu filmu. Brutalno. Ohne vazelinë«,  dobiva nove razsežnosti.

Jure Mastnak je stopil korak nazaj in spolno ponižujoč tvit o Normi Korošec, članici ožjega vodstva stranke Glas za družino in otroke, na twitterju medtem zbrisal. A dejstvo, da je to storil šele po tem, ko smo zgodbo o ponižujočem tvitu objavili na Novi 24TV, z obsodbo pa so se oglasili tudi njegovi delodajalci na RTV SLO, ostaja.  Zgodba pa je na dan naplavila kvazi filozofe vseh barv, ki zadnje dni vsevprek modrujejo, kako s takšnim govorjenjem ni nič narobe, vsaka kritika pa je že kar napad na svobodo govora.

Ustrašil se je za službo, po vezah izbrskal Normino številko, odgovornosti za svojo brutalnost pa ne bi prevzel? V zapisu »Poglejte, kako svoje namigovanje na brutalno posilstvo opravičuje Jure Mastnak iz Radia Ga Ga in kaj o tem pravi Norma Korošec« smo razkrili, da se je pred dobrima dvema letoma Norma že znašla v  središču pozornosti nekega psihopatskega zalezovalca, ki jo je opazil na soočenju o noveli ZZZDR na RTV Slovenija.

Tokrat se je Norma ponovno znašla v pozornosti, ko je nek tviteraš z imenom Oli-Vitamin C na  twitterju objavil filmček s tiskovne konference Združene desnice, ki sta jo predstavili stranki Glas za družino in otroke ter Nova ljudska stranka nekdanjega mariborskega župana Franca Kanglerja. Na tiskovni konferenci je Aleš Primc Normo povabil k izjavi. Iz posnetka je nastal filmček, objavljen na Twitterju. Nato je sledil  tvit imitatorja in radijskega novinarja Jureta Mastnaka iz Radia Ga – Ga.

Na ponižujoč tvit sem se z zapisom Poglejte grožnjo Jureta Mastnaka iz RTV Slovenija Normi Korošec na Twitterju: »Jst bi njo. V enmu filmu. Brutalno. Ohne vazelinë«v Demokraciji odzval avtor članka, odzval pa se je tudi Aleš Primc in ostro obračunal z Mastnakovim namigovanjem na brutalno posilstvo ter mu povedal, kako se lahko za svoj brutalni izpad opraviči.

Zbogom twitter, facebook, instagram in ostalo družbeno omrežje. Dost mi je vsega.

Posted by Jure Mastnak on Montag, 5. März 2018

Ko se je zgodba pojavila tudi v drugih medijih in se je na tvit odzvala tudi javna RTV, Norma pa je v izjavi zahtevala ukrepanje televizije, kjer je Jure Mastnak zaposlen, so začela na moj telefon prihajati čudna sporočila in klici. Mastnak je preko vez najprej skušal preprečiti objavo mojega pisanja, nato pa mu je uspelo preko prijateljev izbrskati  tudi Normino številko. Ko sem Jureta Mastnaka v osebni korespodenci seznanil, da je ponovno prestopil mejo, se je opravičil in obljubil, da bo Normino številko izbrisal in nehal s pošiljanjm sporočil. Iz sporočil, ki so mi jih pošiljali njegovi prijatelji pa je videti, da odgovornosti za svoje pisanje vseeno ni pripravljen prevzeti.  So ga k temu podžgala »filozofska« razmišljanja znanih skrajnežev?

Preberite več na spletnem portalu Demokracija

Mogoče vas bo zanimalo

POČILO MED OBROVOM IN FINIDO To so grozljivi prizori verižnega trčenja
Črno
14 Ogledov
Črno
14 Ogledov

POČILO MED OBROVOM IN FINIDO To so grozljivi prizori verižnega trčenja

User One - 11. december, 2018 11:46

Na glavni cesti med Obrovom in Finido sta včeraj zvečer trčili nasproti si vozeči osebni vozili. V trčenju sta bila oba voznika poškodovana, eden od njiju je…

IZPOVED UČITELJICE NA ROBU OBUPA, KER JE UČENCU ZAKLJUČILA 4! Inšpektor pa seveda ‘strokovnjak’ na seznamu LMŠ
Novice
34 Ogledov
Novice
34 Ogledov

IZPOVED UČITELJICE NA ROBU OBUPA, KER JE UČENCU ZAKLJUČILA 4! Inšpektor pa seveda ‘strokovnjak’ na seznamu LMŠ

User One - 11. december, 2018 9:26

Učiteljico glasbene umetnosti Marto Steklasa že leto in pol preganja inšpektor Alen Kofol in sicer zato, ker je učenki po ocenah 4, 4, 4 predmet zaključila, ne…

AFGANISTANEC ZAKLAL DOMAČINKO Zbežal je v noč, policisti ga še iščejo
Črno
120 Ogledov
Črno
120 Ogledov

AFGANISTANEC ZAKLAL DOMAČINKO Zbežal je v noč, policisti ga še iščejo

User One - 11. december, 2018 7:33

Pišemo v tragediji, ki se je zgodila v noči na ponedeljek  v avstrijskem mestu Steyr, ko se zgodil umor komaj 16-letne Michelle F. Storilec, osumljen je 17-letni Afganistanec Saber Akhondzada, je…

Več iz te kategorije