0 Deljenj 517 Ogledov

Ne boste verjeli, katera znana Slovenka je obnorela Denisa Avdića!

15. november, 2018 9:14
517 Ogledov

Menopavza je fenomenalna, noro dobra, super, navdihujoča, boljša kot fitnes, nasmeji te do solz … so bile besede, ki smo jih slišali, ko so se odprla vrata Špas teatra in so nasmejani obrazi po večminutnem, stoječem aplavzu odhajali iz dvorane, kjer se je zgodila premiera glasbene komedije Menopavza, zdaj že lahko zapišemo – nove uspešnice Špas teatra.

“Če je menopavza taka, kot smo videli v predstavi, potem komaj čakam, da pridem v menopavzo”, je po predstavi dejal Tomaž Mihelič – Marlenna in ne da so se dame okoli njega smejale, celo strinjale so se z njim.

Fantastične štiri – Helene Blagne, Zvezdana Mlakar, Salome in Urška Vučak Markež so navdušile vse. Občinstvo je druščino, ki nam v muzikalu predstavi težave, s katerimi se soočajo ženske v obdobju mene, ko imajo opraviti z navali vročice in nočnim potenjem, brez dlake na jeziku pa spregovorijo tudi o dogajanju med rjuhami … nagradilo s stoječimi ovacijami in dvorano zapustilo z vtisi, polnimi presežkov. Čestitke so deževale.

Foto: instagram

Posebne čestitke je prejemala tudi direktorica Špas teatra Urška Alič, ki je ta dan še posebej žarela. Ne le zaradi odlične predstave, praznovala je tudi abrahama. “Toliko ljudi, toliko lepih želja, toliko čestitk … seveda imam danes še posebej razlog, da sem izredno srečna in zadovoljna. Počaščena sem, da so tako velike dame slovenskega medijskega prostora sprejele povabilo ter s svojo predanostjo, talentom in karizmo ustvarile resnično fantastično predstavo. Ne dvomim, da jo bo uspeh, ki muzikalu vse od broadwayske premiere pred šestnajstimi leti sledi po vsem svetu, spremljal tudi pri nas ter navdušil Slovenke. Pa tudi nemalo Slovencev (smeh).”

Dvorano so z nasmehi na obrazih zapuščali radijski voditelj Denis Avdić, glasbenika Anja Rupel in Aleš Klinar, Alen Kobilica (skupaj s prijateljem), Jonas in njegova partnerka Alenka ter številni drugi znani obrazi.

Ob premierni uprizoritvi je bilo jasno, da predstava še zdaleč ni namenjena le nežnejšemu spolu, temveč so se brez zadržkov krohotali tudi moški. “Super, Helene Blagne res nisem pričakoval v tej vlogi. Navdušila me je. Cel paket je zelo fajn. Če bi me vprašali kateri lik bi jaz igral, no, jaz bi igral Salome. Meni je ona super,” nam je priznal Denis Avdić.

Mogoče vas bo zanimalo

Smrt kosila na Trgu Pohorskega bataljona
Črno
36 Ogledov
Črno
36 Ogledov

Smrt kosila na Trgu Pohorskega bataljona

User One - 19. september, 2019 15:27

Ob 11.57 so na Trgu Pohorskega bataljona v Kisovcu, občina Zagorju ob Savi, gasilci PGD Loke odprli vrata stanovanja, v katerem se je nahajala mrtva oseba, poroča…

Tragedija v Velenju, podlegel je poškodbam
Črno
51 Ogledov
Črno
51 Ogledov

Tragedija v Velenju, podlegel je poškodbam

User One - 19. september, 2019 13:03

V Črnovi pri Velenju so na PU Celje včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri obrezovanju vej višjega drevesa na domačem dvorišču, je 85-letni občan padel z lestve,…

V Škofji Loki grozil svojcem, potem so odjeknili streli
Črno
61 Ogledov
Črno
61 Ogledov

V Škofji Loki grozil svojcem, potem so odjeknili streli

User One - 19. september, 2019 10:26

Škofjeloški policisti so včeraj obravnavali moškega, ki je grozil svojcem in vmes z orožjem ustrelil v zrak. Poškodovan ni bil nihče, orožje je bilo moškemu zaseženo, obravnavan pa…

Več iz te kategorije