0 Deljenj 656 Ogledov

Ne boste verjeli, katera znana Slovenka je obnorela Denisa Avdića!

15. novembra, 2018 9:14
656 Ogledov

Menopavza je fenomenalna, noro dobra, super, navdihujoča, boljša kot fitnes, nasmeji te do solz … so bile besede, ki smo jih slišali, ko so se odprla vrata Špas teatra in so nasmejani obrazi po večminutnem, stoječem aplavzu odhajali iz dvorane, kjer se je zgodila premiera glasbene komedije Menopavza, zdaj že lahko zapišemo – nove uspešnice Špas teatra.

“Če je menopavza taka, kot smo videli v predstavi, potem komaj čakam, da pridem v menopavzo”, je po predstavi dejal Tomaž Mihelič – Marlenna in ne da so se dame okoli njega smejale, celo strinjale so se z njim.

Fantastične štiri – Helene Blagne, Zvezdana Mlakar, Salome in Urška Vučak Markež so navdušile vse. Občinstvo je druščino, ki nam v muzikalu predstavi težave, s katerimi se soočajo ženske v obdobju mene, ko imajo opraviti z navali vročice in nočnim potenjem, brez dlake na jeziku pa spregovorijo tudi o dogajanju med rjuhami … nagradilo s stoječimi ovacijami in dvorano zapustilo z vtisi, polnimi presežkov. Čestitke so deževale.

Foto: instagram

Posebne čestitke je prejemala tudi direktorica Špas teatra Urška Alič, ki je ta dan še posebej žarela. Ne le zaradi odlične predstave, praznovala je tudi abrahama. “Toliko ljudi, toliko lepih želja, toliko čestitk … seveda imam danes še posebej razlog, da sem izredno srečna in zadovoljna. Počaščena sem, da so tako velike dame slovenskega medijskega prostora sprejele povabilo ter s svojo predanostjo, talentom in karizmo ustvarile resnično fantastično predstavo. Ne dvomim, da jo bo uspeh, ki muzikalu vse od broadwayske premiere pred šestnajstimi leti sledi po vsem svetu, spremljal tudi pri nas ter navdušil Slovenke. Pa tudi nemalo Slovencev (smeh).”

Dvorano so z nasmehi na obrazih zapuščali radijski voditelj Denis Avdić, glasbenika Anja Rupel in Aleš Klinar, Alen Kobilica (skupaj s prijateljem), Jonas in njegova partnerka Alenka ter številni drugi znani obrazi.

Ob premierni uprizoritvi je bilo jasno, da predstava še zdaleč ni namenjena le nežnejšemu spolu, temveč so se brez zadržkov krohotali tudi moški. “Super, Helene Blagne res nisem pričakoval v tej vlogi. Navdušila me je. Cel paket je zelo fajn. Če bi me vprašali kateri lik bi jaz igral, no, jaz bi igral Salome. Meni je ona super,” nam je priznal Denis Avdić.

Mogoče vas bo zanimalo

Strašno, kaj na območju Ljubljane počnejo starejšim osebam: Bili naj bi štirje moški
Novice
430 Ogledov
Novice
430 Ogledov

Strašno, kaj na območju Ljubljane počnejo starejšim osebam: Bili naj bi štirje moški

User One - 19. februarja, 2020 12:05

Včeraj, okoli 12. ure so bili policisti PU Ljubljana obveščeni, da so na območju Šiške štirje neznani storilci, ki so se predstavili kot delavci elektro podjetja, oškodovanko…

Ekskluzivno! Aferaški direktor Sove Rajko Kozmelj naj bi zapuščal položaj
Piškotkarji
1059 Ogledov
Piškotkarji
1059 Ogledov

Ekskluzivno! Aferaški direktor Sove Rajko Kozmelj naj bi zapuščal položaj

User One - 19. februarja, 2020 11:19

Rajko Kozmelj, direktor Slovenske obveščevalno-varnostne službe (Sova), naj bi zapuščal položaj, sporočajo naši notranji viri. Informacije preverjamo pri Kozmelju. Kozmelj je prišel za šefa Sove v času…

Več iz te kategorije