0 Deljenj 2755 Ogledov

LEPOTICA: Andreja Vakselj, vroča v petkah ali brez

9. June, 2018 8:00
2755 Ogledov

Andreja Vakselj velja za eno najbolj vročih slovenskih plesalk. Temperature pa ne dviguje le na plesišču, temveč tudi na Instagramu, kjer objavlja fotografije svojega pregrešnega telesa. Izbrskali smo nekaj najbolj seksi podob plesalke, ki je zaslovela v skupini SheDivaz, in jih z veseljem delimo z vami! 

PODJETNA LEPOTICA S SVOJIM PROJEKTOM

Leta 2012 se je začel nov plesni projekt, v katerem so same ženske, seveda pa že od samega začetka pri njem sodeluje tudi Andreja Vakselj. Projekt se imenuje »High heels high hopes«, v svet pa ga je poslala ena izmed najboljših plesnih šol pri nas, Kazina.

Seveda projekta ne bi bilo, če ne bi bilo idejne vodje – to pa je, verjeli ali ne, prav podjetna lepotica Andreja. »Pripravljajo unikatne ulične plese, polne energije, karizme in strasti,« razkrivajo.

SLAVA JE NI ODNESLA V VIŠAVE

Andreja je ekskluzivno začela s plesom v petkah v Sloveniji. Kljub temu jo slava ni odnesla v višave, ampak je svoje poslanstvo našla tudi v poučevanju hip hopa, in sicer najmlajših. »Hvaležna je, da je doživela že kar nekaj svojih plesnih sanj.

Uživa v poučevanju tako mladih kot sovrstnikov, saj uživa v ritmih dobre glasbe, ki jo navdaja s pozitivno energijo. Je zavzeta mentorica mladih, ki se želijo utrditi na poti do lastne plesne kariere.

Želi dati priložnost plesalcem, ki se trudijo in vso svojo energijo vlagajo v ples, saj v njih vidi, kako je sama začela in ji je vsaka priložnost pomenila še večji trud, zagon, motivacijo za naprej,« so zapisali na spletni strani plesne šole Kazina. Ob tem pa ni zanemarila niti izobrazbe, saj se lahko pohvali kot diplomantka višje turistične šole.

ZAPLESALA S KYLIE MINOGUE

Slovenska lepotička je opozorila nase, ko je zaplesala ob boku svetovne zvezdnice Kylie Minogue, s čimer je dokazala, da je ustvarjena za velike odre. V Londonu jo je namreč opazil eden izmed koreografov, vzel njene podatke in jo nekaj mesecev pozneje poklical, naj se na odru pridruži miniaturni avstralski pevki na njeni evropski promocijski turneji.

Ob tej zvezdnici, za katero so se svojčas grebli številni moški oboževalci, je zaplesala v Nemčiji in Franciji.

(iz tiskane izdaje Škandal24)


Več iz te kategorije