0 Deljenj 970 Ogledov
© youtube

Kitaristu skupine Rolling Stones odstranili del pljuč

7. August, 2017 22:16
970 Ogledov

Kitarist skupine Rolling Stones Ronnie Wood je razkril, da so mu letos uspešno operirali raka na pljučih. Kot je povedal, so mu raka odkrili maja na rutinskem pregledu pred odhodom na turnejo. Ko se je pokazalo, da se ni razširil, so mu odstranili del pljuč.

“Ko se me je dotaknil rak na pljučih, sem šel v boj” je v nedeljo povedal sedemdesetletni glasbenik in dodal: “Bil je teden, ko je vse viselo na nitki in lahko bi bil tudi konec – čas, da se poslovim.”

Wood je teden dni čakal na izvide, ali se je rak razširil, bil pa je odločen, da ne bo pristal na kemoterapijo, saj se je bal, da mu bodo izpadli lasje. “Ti lasje ne bodo šli nikamor,” je dejal.

Ko se je pokazalo, da se rak ni razširil, so mu odstranili del pljuč. “Zdaj sem dobro. Vsake tri mesece bom hodil na kontrolo”, je še povedal glasbenik.

Wood je sicer prenehal kaditi maja lani, le malo pred rojstvom dvojčic, tudi alkohola ne pije več, prav tako se je odpovedal drogam.

“Ko sem pred dobrim letom dni prenehal kaditi, mi je po glavi rojila misel: Kako sem lahko preživel 50 let verižnega kajenja in vseh svojih drugih slabih razvad, ne da bi se mi kaj zgodilo,” njegove besede povzema AFP.

In ko je dobil diagnozo: “Če sem čisto iskren, nisem bil presenečen”.

Wood, ki se je Stonesom pridružil leta 1975, je najmlajši član legendarne britanske rockovske zasedbe.

Več iz te kategorije