0 Deljenj 8747 Ogledov

Je Dominika Švarc Pipan Iryni uničila zakon?! Škandal24 je bil prvi, ki je razkril, da v zakonu Matjaža Nemca in Iryne Osypenko škripa – nekaj mesecev kasneje sta se ločila!

17. November, 2018 15:24
8747 Ogledov

15Naš medij Škandal24 je bil prvi, ki je razkril, da so se v zakonu poslanca SD Matjaža Nemca in Iryne Osypenko pojavile težave. Očitno je bila naša informacija preroška, saj te dni slovenski mediji pišejo, da sta se po tihem ločila, a da ostajata v prijateljskih odnosih. Je Iryni zakon uničila aktualna sekretarka na ministrstvu za pravosodje Dominika Švarc Pipan? Iskric med njo in takrat še poročenim Nemcem nismo mogli spregledati niti v času predvolilne kampanje za državnozborske volitve!

Letošnjega maja smo v Škandalu24 zapisali: “Splošno znano je, da se ženam ni treba bati ‘prodajalk ljubezni’, ampak žensk, ki jih njihov mož srečuje na delovnem mestu. To je očitno na svoji koži spoznala tudi Ukrajinka Iryna Osypenko, ki je poročena s poslancem Socialnih demokratov Matjažem Nemcem. Samo slep človek namreč ne bi opazil naklonjenosti med njim in visokoraslo kandidatko za poslanko Dominiko Švarc Pipan. So bile prav iskrice med Nemcem in Švarc Pipanovo tiste, ki so ločile po prepričanju številnih medijev “najlepši parček” na slovenski estradi?

Iryna sama sebe drži za roko, namesto da bi jo on. Je ljubezen med njima res tako vroča, kot poročajo “mainstream” mediji, smo se spraševali maja 2018.

Dominika Švarc Pipan je le malo pred člankom, ki smo ga prvi objavili v Škandal24 v Večeru priznala, da je njeno življenje kot TV-limonada. “Pozabila pa je dodati, da je ona v tej TV-limonadi ena izmed glavnih akterk – in to v (verjetno nenačrtovanem) trojčku s poslancem SD Matjažem Nemcem in njegovo ženo iz Ukrajine Iryno Osypenko. Dejstvo je, da je Dominika vse tisto, kar Iryna ni – predvsem visoko izobražena, medtem ko o izobrazbi Iryne pravzaprav ni nič znanega. Le to, da je bila kot srednješolka upornica in da je želela postati zdravnica, a je končala kot manekenka v srednjih letih, saj bo 13. avgusta stara že 37 let,” smo takrat zapisali.

Že v času predvolilne kampanje za državnozborske volitve, ki so bile 3. junija, pa smo opazili, da Nemec in Švarc Pipanova vedno najdeta priložnost za “intimno” fotografiranje. Ugibali smo, ali ju je združila prav predvolilna kampanja, saj da sta tako rekoč nezdružljiva, so že večkrat opazili uporabniki družabnih omrežij. “Tako se tesno drug ob drugem pojavljata na predstavitvah kandidatov, na dogodkih njune stranke, Matjaža Nemca pa najdemo celo na fotografiji, ko sta skupaj pozirala Dominika in mož prekmalu umrla pevke Simone Weiss Goran Šarac,” smo opazili tudi mi. Zgolj naključje? Presodite sami!

Se tudi vam zdi, da Nemec na to fotografiranje ni bil povabljen? Šarac objema Dominiko, je Nemec ljubosumen?

Celoten članek, kjer smo prvi razkrili, da škriplje med Matjažem Nemcem in Iryno Osypenko, preberite TUKAJ

Več iz te kategorije