0 Deljenj 3722 Ogledov

Astrologinja Ema Kurent opozarja na “skrajno nenavadne okoliščine izginotja” Klemna Musulina

17. November, 2018 15:30
3722 Ogledov

“Od včeraj zvečer, ko me je nekdo od iščočih vprašal, če lahko kako pomagam, me bega to vprašanje – kam je izginil Klemen Musulin?” je svoj zapis na Facebook strani začela astrologinja Ema Kurent. 

Nadaljevala je, da jo zanimajo tudi odgovori na “skrajno nenavadne okoliščine izginotja, in na še bolj nenavaden način poročanja o tem izginotju.”

“Recimo – pred hotelom so našli njegov telefon. Policist govori v eter, da domnevajo, da ga je tja prinesla neka druga oseba, obenem pa ne pozove javnosti, da se ta domnevna oseba javi policiji, da bi povedala, kje je telefon našla. To bi bil pač ključno pomemben podatek, ki bi iskanje močno olajšal.

Drugo nenavadno dejstvo – nihče ne omeni, ali je Klemna v dolini čakal avto, in kje je parkiran in ali je še tam parkiran. Človek menda ne bi bil tako brez glave, da bi šel v dolino v neki smeri, kjer ni pustil avta, ampak oni ga, tako sklepamo po poročilih, menda iščejo kar vsepovsod. Po drugi strani bi bilo skrajno nenavadno, da bi se odpravil v dolino malo po polnoči, če ga avto ne bi čakal. Kam pa bi vendar šel?!”

Njen celoten zapis poglejte tukaj:

Vir: facebook

Več iz te kategorije