0 Deljenj 231 Ogledov

Izpoved “sponzoruše”: Niti moji otroci ne vedo, kdo plača račune

16. september, 2018 16:30
231 Ogledov
Foto: printscreen, spletna stran Seeking.com

Mati samohranilka dveh otrok iz Idaha ima svoj profil na internetni strani Seeking.com, kjer mlada atraktivna dekleta spoznavajo starejše bogate moške.

Po nizu propadlih romanc in ljubezenskih zgodb je 26-letna Ashley odprla svoj profil na internetni strani, kjer mlada dekleta spoznavajo stare sponzorje, ki jih rešijo iz finančnega stresa, ki je bil praviloma prisoten v prejšnjih zvezah.

Starejši moški, ki jih spozna na tej strani, ji plačujejo račune, kupujejo darila, eden pa ji je celo organiziral in plačal rojstnodnevno zabavo za njenega sina. Njena otroka, prav tako njun očka in ostali družinski člani nimajo pojma, kako “ustvarja svoj dobiček”, piše 24 sata. “Nihče ne ve, kje najdem partnerje niti kaj počnem z njimi. Iskreno, to se jih niti ne tiče,” pravi Ashley, ki se namerava, ko bo spoznala pravega bogataša zase, z njim ustaliti in ga vklopiti v življenje svojih dveh otrok.

Najdražje darilo, ki ga je do sedaj dobila od svojih sponzorjev, je bil  iPhone X, najbolj ekstravagantno pa torbica Michaela Korsa.

Njen trenutni sponzor je za rojstni dan njenega sina zakupil celo restavracijo Chuck E. Cheese, najel napihljiv grad, ki so ga postavili ob restavraciji in mu priskrbel še čarovnika in lastnega slaščičarja, ki je malo druščino ves čas razvajal s sladoledom.

“Do sedaj sem svoja otroka spoznala le z enim od sponzorjev, pa še to zato, ker ima tudi on otroke podobne starosti, da so se skupaj igrali,” je še razkrila.

Želi si, da bi med sponzorji odkrila “moškega svojega življenja”, v kolikor pa do tega ne pride, se bo še naprej zabavala z moškimi na tak način.

Mogoče vas bo zanimalo

SMO LE DOČAKALI BLIŽNJA SREČANJA TRETJE VRSTE? Oblasti preiskujejo nenavadne leteče predmete
Viralno
2 Ogledov
Viralno
2 Ogledov

SMO LE DOČAKALI BLIŽNJA SREČANJA TRETJE VRSTE? Oblasti preiskujejo nenavadne leteče predmete

User One - 13. november, 2018 15:30

Irske oblasti za nadzor zračnega prometa (IAA) preverjajo poročila pilotov o močni svetlobi in neznanih letečih predmetih pred jugozahodno obalo Irske. Prva je o njih poročala pilotka…

IZGINIL NA KRVAVCU Pomagajte, morda je to rešitev, da najdejo pogrešanega Klemena (36)
Črno
459 Ogledov
Črno
459 Ogledov

IZGINIL NA KRVAVCU Pomagajte, morda je to rešitev, da najdejo pogrešanega Klemena (36)

User One - 13. november, 2018 15:11

Policisti in gorski reševalci so včeraj s pomočjo helikopterja na območju Krvavca nadaljevali iskanje 36-letnega Klemena Musulina, ki je pogrešan od sobote. Pogrešanega še vedno niso našli, so pa…

JE TO ZAČETEK KONCA VLADE? Bandelli odstopil, Bratuškovi se zdi nesprejemljivo
Novice
12 Ogledov
Novice
12 Ogledov

JE TO ZAČETEK KONCA VLADE? Bandelli odstopil, Bratuškovi se zdi nesprejemljivo

User One - 13. november, 2018 12:39

Minister Marko Bandelli je že podpisal odstopno izjavo, je na novinarski konferenci po seji izvršnega odbora SAB povedala predsednica stranke Alenka Bratušek. K odstopu ga je pozval…

Več iz te kategorije