0 Deljenj 284 Ogledov

Izpoved “sponzoruše”: Niti moji otroci ne vedo, kdo plača račune

16. september, 2018 16:30
284 Ogledov
Foto: printscreen, spletna stran Seeking.com

Mati samohranilka dveh otrok iz Idaha ima svoj profil na internetni strani Seeking.com, kjer mlada atraktivna dekleta spoznavajo starejše bogate moške.

Po nizu propadlih romanc in ljubezenskih zgodb je 26-letna Ashley odprla svoj profil na internetni strani, kjer mlada dekleta spoznavajo stare sponzorje, ki jih rešijo iz finančnega stresa, ki je bil praviloma prisoten v prejšnjih zvezah.

Starejši moški, ki jih spozna na tej strani, ji plačujejo račune, kupujejo darila, eden pa ji je celo organiziral in plačal rojstnodnevno zabavo za njenega sina. Njena otroka, prav tako njun očka in ostali družinski člani nimajo pojma, kako “ustvarja svoj dobiček”, piše 24 sata. “Nihče ne ve, kje najdem partnerje niti kaj počnem z njimi. Iskreno, to se jih niti ne tiče,” pravi Ashley, ki se namerava, ko bo spoznala pravega bogataša zase, z njim ustaliti in ga vklopiti v življenje svojih dveh otrok.

Najdražje darilo, ki ga je do sedaj dobila od svojih sponzorjev, je bil  iPhone X, najbolj ekstravagantno pa torbica Michaela Korsa.

Njen trenutni sponzor je za rojstni dan njenega sina zakupil celo restavracijo Chuck E. Cheese, najel napihljiv grad, ki so ga postavili ob restavraciji in mu priskrbel še čarovnika in lastnega slaščičarja, ki je malo druščino ves čas razvajal s sladoledom.

“Do sedaj sem svoja otroka spoznala le z enim od sponzorjev, pa še to zato, ker ima tudi on otroke podobne starosti, da so se skupaj igrali,” je še razkrila.

Želi si, da bi med sponzorji odkrila “moškega svojega življenja”, v kolikor pa do tega ne pride, se bo še naprej zabavala z moškimi na tak način.

Mogoče vas bo zanimalo

Oborožen rop trgovine v Piranu
Črno
7 Ogledov
Črno
7 Ogledov

Oborožen rop trgovine v Piranu

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 19:47

Policija je bila ob 18.57 obveščena, da je oboroženi neznanec oropal trgovino v Piranu. Po prvih podatkih je moški zagrozil osebju s pištolo, pobral iz blaganjen denar…

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 14:52

Eden od obsojencev na zaprtem oddelku zapora na Dobu je danes okoli 12. ure napadel pravosodnega policista, ki je tam izvajal varnostne naloge. Pravosodnega policista so najprej…

Več iz te kategorije