0 Deljenj 183 Ogledov

Šok! Na priljubljenem kopališču našli mrtvo osebo

16. september, 2018 16:10
183 Ogledov
Slika je simbolična. Foto: iStock

Zgodilo se je v reki Soči pri Napoleonovem mostu. 

Ob 10.00 je bila v Kobaridu v reki Soči v bližini Napoleonovega mostu najdena mrtva oseba, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Posredovali so gasilci PGD Kobarid, ki so mrtvo osebo potegnili iz reke in z vrvno tehniko dvignili na brežino. Pristojne službe so bile obveščene.

Ta most ima bogato zgodovino in spada pod arhitekturno dediščino, reka pod njim pa velja za priljubljeno poletno kopališče, kjer se mnogi hladijo v ubijalski vročini.

Oglasili pa so se tudi s PU Nova Gorica, ki razkrivajo podrobnosti: “Danes, 16. septembra ob 10.07 uri, je bila Policija obveščena, da so v reki Soči pri Kobaridu (v bližini Napoleonovega mostu) opazili osebo, ki ni kazala znakov življenja.  Poleg policistov in reševalcev NMP ZD Tolmin so na kraju posredovali gasilci PGD Kobarid, ki so omenjeno osebo (žensko) potegnili iz reke Soče in jo z vrvno tehniko dvignili na brežino. Po prvih ugotovitvah na kraju ni bilo ugotovljenih znakov nasilne smrti. Kasneje je zdravnica lahko le potrdila njeno smrt in odredila sanitarno obdukcijo, ki jo bodo opravili na pristojnem Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani.

Prav tako je bilo v nadaljnjem postopku identifikacije ugotovljeno, da gre za 60–letno žensko iz Zgornjega Posočja. Glede najdbe mrtve osebe so policisti obvestili tudi pravosodne organe (preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici). Policisti PP Bovec nadaljujejo z zbiranjem dodatnih obvestil glede vseh okoliščin najdbe pokojne ženske v reki Soči na Kobariškem.”

Mogoče vas bo zanimalo

Oborožen rop trgovine v Piranu
Črno
7 Ogledov
Črno
7 Ogledov

Oborožen rop trgovine v Piranu

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 19:47

Policija je bila ob 18.57 obveščena, da je oboroženi neznanec oropal trgovino v Piranu. Po prvih podatkih je moški zagrozil osebju s pištolo, pobral iz blaganjen denar…

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 14:52

Eden od obsojencev na zaprtem oddelku zapora na Dobu je danes okoli 12. ure napadel pravosodnega policista, ki je tam izvajal varnostne naloge. Pravosodnega policista so najprej…

Več iz te kategorije