0 Deljenj 1653 Ogledov

IZ TISKANE IZDAJE: Maja in Aleš – Podjetna »loserja« sedaj pomagata hujšati drugim!

2. March, 2018 11:05
1653 Ogledov

Tekmovalci šova The Biggest Loser Slovenija so tudi mesec dni po koncu še vedno zelo aktivni. Med njimi sta združila moči Maja Cimermančič in Aleš Hrvatin.

Za marsikoga presenečenje, a očitno ne za Majo in Aleša. Oba namreč še naprej uspešno izgubljata kilograme. Če je kdo pesimistično napovedoval, da se bodo začeli kilogrami vračati, takoj ko bodo prišli v udobno cono njihovega doma, se je očitno zmotil. Maja je ob LCHF prehrani ter pod budnim očesom trenerke Nataše Gorenc izgubila skupno že 32 kilogramov!

Maja in Aleš vabita nove člane, da se jima pridružijo v facebook skupini #aktivirajse. Člani njune skupine so (zaenkrat) pozitivno naravnani in veseli vsakega novega izziva, ki je pred njimi.

Nič drugačne zgodbe ne pri poveduje Aleš, ki pridno trenira v svojem domačem kraju, kjer mu ne da miru osebna trenerka Maja Ujčič. Prehrana mu ne dela težav in zato tudi rezultat izgubljenih 54 kilogramov od začetka šova ter 83 izgubljenih kilogramov v enem letu ni naključje.

Imata dovolj izkušenj, da lahko pomagata drugim
Sta pa tudi dokaz, da med moškim in žensko lahko obstaja zelo dobro prijateljstvo – tudi če je posredi posel. Njuno prijateljstvo ju je namreč pripeljalo do skupnih načrtov in dejavnosti – in zaživela je Facebook skupina #aktivirajse. »Skupina bo namenjena našim članom, ki jim bova nudila brezplačno podporo,« nam je zaupal Aleš ter dodal, da na tej strani prikazujeta njune vsakdanje dogodke, s pomočjo teh pa pomagata drugim na poti do njihovih ciljev.

Aleš je v enem letu shujšal za enega človeka – kar 83 kilogramov. Maja je izgubila skupaj že 32 kilogramov.

Vabita vse, ki so (bili) v njuni koži
»S to podporno skupino bi radi dodali človeško pomoč, ki jo sam video posnetek ne nudi. Pomagali bi čim več ljudem priti do prave motivacije, da izgubijo kilograme in zaživijo polno življenje. Ker vemo iz lastnih izkušenj, da skoraj vsak potrebuje pomoč in vzpodbudo, vam bomo z veseljem pomagali na tej poti in vsi skupaj lahko dosežemo super rezultate in cilje,« sta prepričana bivša tekmovalca, ki sta kilograme izgubljala pred celo Slovenijo. »Aktivirajte se z nami!« še zaključujeta.

Tekmovalca sta ustanovila skupino #aktivirajse, v kateri bosta pomagala shujšati še ostalim Slovencem.

Več iz te kategorije