0 Deljenj 5362 Ogledov 2 Comments
mediaspeed.net

FOTO: Vse Jankovićeve ženske

16. September, 2017 20:22
5362 Ogledov 2

Potem ko je tožilstvo z objavo dokumentov na spletnem portalu Pod Črto razkrilo, kako ljubljanski župan Zoran Janković tudi prek svoje funkcije skrbi za svoj libido, smo pogledali malce v preteklost. Okoli Zorana Jankovića je vedno veliko žensk, žena Mia se pojavi redko.

Predstavljamo osem žensk iz najtesnejše bližine Zorana Jankovića v zadnjih 20 letih. Zanimivo bi bilo slišati, kaj one pravijo o »Aferi farmacevtka«.

Danijela Martinović, hrvaška pevka

Žepna Venera iz Splita je tista Jankovićeva muza, ki je za svojo umetnost dobila tudi izdatno plačilo. Najemal jo je za različne mestne dogodke, tudi silvestrovanje. Nekoč je izjavila, da je biti v Zoranovi družbi »majhna slovesnost«. V njegovem življenju je bila pred famozno farmacevtko.

Alenka Bratušek, poslanka

Njun odnos je najbolj izrazit. Od posebej vročega, tudi javno polnega objemov in poljubov, do precej hladnega, ledenega. Z njim je šla v Pozitivno Slovenijo; on je moral z odra, ko je vajeti prevzela ona. Odnos, nabit s čustvi.

Ajša Vodnik, izvršna direktorica AmCham

Ko je bila še voditeljica s komercialne televizije Paprika z imenom Ajša Šunjić, se je o njenih odličnih odnosih z županom veliko šušljalo. Danes, ko je Ajša Vodnik, žena člana uprave Petrola in direktorica Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji, sodelujeta tudi poslovno. Glede na njun dober odnos se sprašujemo, ali bo bodoča ameriška veleposlanica v ZDA Kelly Roberts zadovoljna s takšnimi povezavami direktorice AmChama.

Tina Komel, direktorica in generalna sekretarka Pozitivne Slovenije

Na funkcijo je nekdanjo ministrico za Slovence po svetu imenoval Zoran Janković osebno. Ministrica v vladi Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića je postala, ko je bila stara 32 let. Ko je bila mlajša, je delala v družinskem podjetju, potem je dobila službo v portoroškem kazinu. Njen odhod iz vlade Alenke Bratušek je bil zavit v vrsto vprašanj, zgodil pa se je po razhodu Bratuškove in Jankovića.

Tjaša Ficko, podžupanja MOL

Velja za tisto, ki je županu res »najbližje«. Prekmurka je bila včasih v Mercatorju, ko je Janković dobil prvi mandat v mestni hiši, pa se je z njim že leta 2006 preselila na Magistrat. Začela je kot tiskovna predstavnica župana, potem pa je postajala njuna pot vse bolj prepletena; ostala mu je zvesta tudi, ko je odšel v državno politiko, na listo pa mu je pripeljala še očeta in bila bogato nagrajena. Danes je podžupanja prestolnice in pri Jankoviću, ki slovi po tem, da ne obvlada tujih jezikov, skrbi za krepitev mednarodne prepoznavnosti.

Mateja Avbelj Valentan, direktorica Ljubljanskega gradu

Za Jankovićem je v milje Mestne občine Ljubljana prišla iz Mercatorja. Kariero na občini je začela kot vodja županovega kabineta. Šefica gradu je že drugi mandat, ko je zaključevala prvega, pa je javno poudarjala pomen podpore Jankovićeve občine za njeno delo.

Emina Lakota, protokolarna uslužbenka na MOL

Včasih je bila partnerka igralca Bojana Emeršiča, pripovedujejo naši viri. Ko je ostala brez igralca, naj bi prišla še bolj v bližino župana. Njena naloga je, da pri županu organizira sprejeme. Ali je imela prste pri organizaciji katerega od farmacevtkinih obiskov, zaenkrat le ugibamo.

Tanja Dodig Sodnik, vodja kabineta Zorana Jankovića

Jankoviću je ob normalnem delovnem času na voljo tudi ponoči in ob koncu tedna, so poročali mediji. Leta 2015 je bila na stalni pripravljenosti več kot 2000 ur, kar je več, kot je bilo rednih delovnih ur v letu. Kaj konkretno počne za župana, ko je v stalni pripravljenosti, ne vemo; morebiti je odpirala vrata farmacevtki, zna pa župan takšno pripravljenost pošteno nagraditi. V letu 2015 je namreč prejela 7260 evrov bruto dodatka k plači. Tudi ona je v tesni povezavi z Jankovićem še iz časov Mercatorja, kjer je bila piarovka.

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: Karavana je v šoku, takega incidenta ne pomnijo
Šport
7175 Ogledov
Šport
7175 Ogledov

VIDEO: Karavana je v šoku, takega incidenta ne pomnijo

skandal1 - 26. January, 2021 8:58

Finska policija je prijela prijavo po incidentu, ki se je zgodil na štafeti 4 x 7,5 km za svetovni pokal v smučarskem teku v Lahtiju. V ospredju…

So na otroke pozabili? Predstavlja se kot pedagog in zgraža, da mora med “netestirane otroke”
Škandal
3170 Ogledov
Škandal
3170 Ogledov

So na otroke pozabili? Predstavlja se kot pedagog in zgraža, da mora med “netestirane otroke”

User One - 25. January, 2021 11:40

Sinoči smo ekskluzivno razkrili, kako s pomočjo anonimnih profilov neznanci pred jutrišnjo vrnitvijo otrok v šole netijo pri učiteljih odpor do testiranja na koronavirus, čeprav gre za…

Iz Kopra poročajo o hujši kršitvi, lokal je bil odprt ob 21.50, stregli so pijačo
Črno
2521 Ogledov
Črno
2521 Ogledov

Iz Kopra poročajo o hujši kršitvi, lokal je bil odprt ob 21.50, stregli so pijačo

skandal1 - 25. January, 2021 11:09

V soboto ob 21.50 so policisti opazili, da je v enem od lokalov na Šmarski cesti v Kopru več ljudi. Anita Leskovec s PU Koper: »Na kraju…

Šok v bližini Medicinske fakultete v Mariboru, iz vode potegnili moško truplo
Črno
36 Ogledov
Črno
36 Ogledov

Šok v bližini Medicinske fakultete v Mariboru, iz vode potegnili moško truplo

skandal1 - 17. April, 2021 19:17

Po zdrsu v reko Dravo v Mariboru je danes zjutraj umrl 50-letni moški. Tuja krivda je izključena, so sporočili iz Policijske uprave Maribor. V bližini Medicinske fakultete…

Razkrito, kdo je turno smučarka, ki je včeraj umrla na Storžiču! Gre za znano zobozdravnico
Črno
3434 Ogledov
Črno
3434 Ogledov

Razkrito, kdo je turno smučarka, ki je včeraj umrla na Storžiču! Gre za znano zobozdravnico

skandal1 - 17. April, 2021 13:43

Na območju Storžiča se je danes okoli 9.30 zgodila gorska nesreča, v kateri se je smrtno ponesrečila turna smučarka. Kot so sporočili iz Gorske reševalne zveze Slovenije (GRZS), so tri turne…

Na Kalški gori se je smrtno ponesrečil alpinist
Črno
147 Ogledov
Črno
147 Ogledov

Na Kalški gori se je smrtno ponesrečil alpinist

skandal1 - 17. April, 2021 13:33

Ob 10.19 se je na Kalški gori, občina Preddvor, pri padcu smrtno ponesrečil alpinist. Posredovali so reševalci GRS Kranj ter posadka s helikopterjem SV z dežurno ekipo…