0 Deljenj 1100 Ogledov

Cepila se je slovenska smučarska šampionka Tina Maze! Ljubljanski politik jo je zmerjal

20. September, 2021 11:27
1100 Ogledov

»Prebolela sem covid, minilo je pol leta od tega in zdaj se sem še cepila, zato da zaščitim sebe in druge in da lahko nemoteno opravljam svoje obveznosti ter potujem po svetu. Dajte se še vi,« sporoča najboljša slovenska smučarka vseh časov Tina Maze.

Najuspešnejša slovenska smučarka vseh časov se je tako pridružila ekipi športnikov in drugih znanih oseb, ki so del kampanje v podporo cepljenju. Nanjo pa se je zato spravil član ljubljanskega mestnega sveta Janez Stariha ter jo zmerja in poslal nazaj v Italijo!?

Morda pa si ‘gospod’ prebere objavo dekleta, katerega zapis bi moral marsikomu dati misliti: »Ko je Tina dobro smučala in dosegala zmage, ste jo imel radi dobesedno vsi, jo nosil po rokah, bili ponosni, da je naša, jo pohvalili, ste bili na njeni strani in smo skupaj bili veseli na njen uspeh. Zdaj, ko se je odločila nekaj zase in za svoje telo jo pa sovražite. Zdaj pa ni več vaša/naša? Zdaj je samo se en navadni nihče kljub temu da nam je priborila milijon pokalov, globusov. Da se tako delimo ni več normalno. Tina je razlog, da nas poznajo povsod po svetu. Takšni komentarji niso fer. Prehitro ste pozabili, kaj je dala domovini. Vsak naj posluša svoje telo in se odloči zase. Tina Maze si pa tega v tem trenutku ni zaslužila, ne glede na vse. Ne glede na to, kaj je naredila danes, včeraj ali bo naredila jutri, je oseba na katero bi morali biti Slovenci samo ponosni in nič drugega.«

Več iz te kategorije