0 Deljenj 258 Ogledov

V Kamniku evakuirali osnovno šolo in vrtec, prišlo je do bombnega preplaha

20. September, 2021 14:09
258 Ogledov

V Kamniku je prišlo do policijske intervencije. Na Trgu prijateljstva, v bližini katerega se nahajajo uprava občine, policijska postaja ter ena izmed osnovnih šol in enota vrtca, je namreč završalo, neuradno zaradi bombnega preplaha, piše lokalni portal Kamnik.info.

Po navedbah Občine Kamnik je bila danes, 20. septembra 2021, je bila Policija obveščena o izrednem dogodku v okolici Osnovne šole 27. julij Kamnik in enote Kamenček Vrtca Antona Medveda Kamnik. Ob tem je bilo s strani Policije preventivno odrejena evakuacija otrok in zaposlenih iz obeh ustanovah. Civilna zaščita je pri tem skupaj z Domom kulture Kamnik nudila logistično podporo pri začasni namestitvi otrok v Dom kulture Kamnik. Otrokom je bil zagotovljen topel obrok, način prevzema otrok pa bosta uskladila in obvestila starše vrtec in šola.

Nevarnosti ni več

Policijske uprave Ljubljana je sicer sporočila, da so bili danes obveščeni o dogodku na območju Kamnika, kjer bi lahko prišlo do ogrožanja varnosti. V okviru policijskih nalog je bila, za čas preveritve sumov, preventivno evakuirana ena izmed šol. Policija glede tega nadaljuje s kriminalistično preiskavo zaradi sumov kaznivega dejanja, o vseh ugotovitvah pa bodo policisti obvestili pristojno državno tožilstvo. Obenem policisti dodajajo, da več podrobnosti zaradi preiskave, ki še poteka, ne morejo posredovati.


Mogoče vas bo zanimalo

Reševalci odpeljali mlajšega moškega, na kraju prisotna tudi policija
Črno
120 Ogledov
Črno
120 Ogledov

Reševalci odpeljali mlajšega moškega, na kraju prisotna tudi policija

User One - 29. November, 2021 19:45

Ob 16.22 se je v naselju Kompolje, občina Dobrepolje, poškodoval mlajši moški. Gasilci PGD Kompolje in Videm so mu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP UKC…

Ne boste verjeli, kaj je pijan počel na parkirišču
Črno
94 Ogledov
Črno
94 Ogledov

Ne boste verjeli, kaj je pijan počel na parkirišču

User One - 29. November, 2021 15:08

Voznik osebnega vozila je v petek v Gornji Radgoni s svojim avtomobilom poškodoval tri vozila. Ko ga je policija ustavila, se je izkazalo, da je vozil opit.…

To so s snežnimi kepami počeli najstniki, posredovati je morala policija
Črno
85 Ogledov
Črno
85 Ogledov

To so s snežnimi kepami počeli najstniki, posredovati je morala policija

User One - 29. November, 2021 14:50

Škofjeloški policisti so včeraj na podlagi prijave izsledili najstnike, ki so na cesto metali snežene kepe. Policisti so seznanili starše in izrekli opozorila, sporočajo s PU Kranj.

Več iz te kategorije