0 Deljenj 1471 Ogledov

Ko gledalcem Masterchefa obrača želodce: “direkt v hrano, ki jo pripravlja?????”

25. April, 2019 12:34
1471 Ogledov

V šovu Masterchef Slovenija je na plano dobesedeno pricurljalo nekaj zelo, zelo neprijetnega. Pot. Nanj so opozorili gledalci, ki šov komentirajo na Facebooku:

Alja: kaj če bi Bojanu kdo vsaj namignu, koknagnusno zgleda njegov švic, ki mu šprica iz glave na vse strani po pultu in direkt v hrano, ki jo pripravlja????? lahko bi mel kakšno rutko okol čela?

Katarina: Alja res je,pa tud po glavi vedno z rokami potem pa po hrani.

Adelaide: Alja in nobeden ni z kapo. Pa babe z spuščenimi lasami vsaj zvezite jih. Oz. Špela grozno

Karolina: Ženske mrežaste kape na glavo. Moški rute. Tega sama ne razumem.In celotna delovna obleka.To je prvo pravilo.. Vse ostalo je top.

Martina: Glede Bojanovega švica sem tudi sama takega mnenja…ker res izgleda nagravžno ko kar lije z njegove glave v hrano!????za tomaža bom pa rekla,da zna presenetiti,ampak to konstantno ponavljanje kako je on bil in še je najbolj bogi in osamljen in nevem kaj še vse,mi pa res že preseda!! Zgleda da se je prijavil samo zato da bo cela Slovenija izvedela za njegovo žalostno zgodbo,kar pa se kuhanja tiče in kar je pokazal pri delu pod pritiskom,je popolna polomija! Samo nekaj momlja,ali pa sploh ne govori,vedno kaj zajebe ali pa dela prepočasi,ne znajde se in glih tolko da ne začne jokat! To včeraj je bila samo pika na i!

Več iz te kategorije