0 Deljenj 2236 Ogledov

Motorist, vpleten v prometno nesrečo, po kateri je umrl kolesar (10), naj bi policist

25. April, 2019 11:43
2236 Ogledov

V prometno nesrečo, za posledicami katere je v ponedeljek umrl 10-letni kolesar, je bil po informacijah našega vira blizu policiji, vpleten policist. 46-letni motorist, ki je bil v nesreči lažje poškodovan, naj bi bil zaposlen na Policijski postaji Šentilj, pripoveduje naš vir. V službenem času pa naj bi opravljal celo naloge policista na motorju.

Informacije preverjemo pri policiji, kjer preverjamo tudi, ali so znotraj policije zoper uslužbenca sprožili kakšne delovnopravne postopke. Ko pojasnila prejmemo, jih bomo objavili.

Do nesreče je prišlo na velikonočni ponedeljek ob 16.10 na regionalni cesti med Tratami in Lenartom v Slovenskih goricah, izven naselja Ledinek, več na povezavi.

Ponedeljkova tragedija, v kateri je bil po naših zanesljivih informacijah udeležen policist, je žal najbolj tragičen dogodke v seriji incidentov na cesah, v katere so bili v zadnjih mesecih vpleteni policisti.

Februarja je za volan pod vplivom alkohola sedel šef mariborskih kriminalistov Robert Munda. Več na povezavi.

Januarja sta kriminalist Mišo Radovančevič in njegov policijski kolega v Ljubljani povzročila prometno nesrečo in skušala pobegniti. Več na povezavi.

 

Več iz te kategorije