0 Deljenj 2610 Ogledov

Anonimni “napadalec” na Niko Kovač ekskluzivno za Mravljišče: “Sem pravi silak, ampak od včeraj imam zlomljenih pet reber!”

26. October, 2022 17:30
2610 Ogledov

 

Danes dopoldne nas je v uredništvo poklical pacient, ki se zdravi na UKC Ljubljana zaradi poškodbe. Njegovo ime hranimo v uredništvu, povedal pa nam je zares neverjetno zgodbo.

Gre za 42-letnega Ljubljančana, ki je zaposlen kot varnostnik. Njegovo izjavo objavljamo nelektorirano: “Visok sem dva metra, tehtam 140 kilogramov, izgledam kot kakšen terminator – saj se spomnite Schwarzeneggerja iz filmov. Že kakih dvajset let delam kot varnostnih po diskotekah, pa na športnih tekmah, v raznih lokalih. In verjemite, pri meni si le redkokdo upa delati galamo. Samo dvakrat v življenju se mi je zgodilo, da se je en pijan mulc zakadil vame, ampak sem ga zelo konkretno discipliniral in je moral v bolnico. In nikoli me ni mogel nihče poškodovati, bil sem enostavno premočan. Zame so govorili, da sem kot Chuck Norris. Saj veste, kaj se zgodi, če Chuck Norris dobi covid19? V takem slučaju mora covid19 takoj v izolacijo. No, to. Bog ne daj, da bi koga usekal na gobec, ker udarca verjetno ne bi preživel. Bil sem praktično nepremagljiv in neranljiv. Vse do včeraj…”

Mravljišče.si

(foto: montaža Demokracija)

Več TUKAJ.

Več iz te kategorije