0 Deljenj 481 Ogledov

ZIMA BO ŠE ENKRAT UDARILA Z VSO MOČJO? To nas čaka za vikend

13. marec, 2018 10:32
481 Ogledov

LJUBLJANA – Vremenoslovci za danes napovedujejo spremenljivo do pretežno oblačno vreme. “Nastajale bodo krajevne padavine, deloma plohe, lahko tudi zagrmi,” pišejo pri Agenciji RS za okolje.

“Padavine bodo pogostejše sredi dneva in popoldne. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14, na severozahodu okoli 5 stopinj Celzija.” Jutri bo spremenljivo oblačno, zjutraj ponekod tudi megleno. “Predvsem sredi dneva in popoldne bodo krajevne plohe,” pišejo pri Arso. “Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 7, najvišje dnevne od 7 do 13 stopinj Celzija.” V četrtek se bo od zahoda pooblačilo. “Sprva bo občasno deževalo na zahodu, zvečer pa bodo padavine postopno zajele večji del države,” še napovedujejo vremenoslovci.

“V petek bo pretežno oblačno, predvsem na zahodu bo še občasno deževalo. Oba dneva bo pihal jugozahodni veter.”

Nikar se preveč ne navadite na visoke temperature v zadnjih dneh. 🌦️ Ob koncu prihodnjega tedna nas najverjetneje čaka…

Posted by Neurje.Si on Sonntag, 11. März 2018

Vremenski portal Neurje.si medtem piše, da nas bo glede na zadnje izračune glavnih globalnih meteoroloških modelov za vikend od severa dosegla hladnejša zračna masa, iznad Sredozemlja pa se bo našim krajem približevalo ciklonsko območje. “Sprva bo večinoma deževalo, a se bo veter zaradi predvidene poti in bližine ciklona obrnil v vzhodno oziroma severovzhodno smer, nad območjem Slovenije in okolice se bo predvidoma oblikoval klin hladnega zraka. Meja sneženja bi se v noči na nedeljo lahko spustila do nižin, temperature pa bodo zopet bolj zimske. Natančen potek dogodkov je zaradi morebitnih sprememb še precej negotov.

Mogoče vas bo zanimalo

Udarila strela in uničila oddajni center
Črno
14 Ogledov
Črno
14 Ogledov

Udarila strela in uničila oddajni center

User One - 25. marec, 2019 20:44

Ob 15.43 je po poročanju uprave za zaščito in reševanje na Plešivcu, na Uršlji Gori, občina Črna na Koroškem, zaradi udara strele prenehal delovati oddajni center. Motene…

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu
Črno
125 Ogledov
Črno
125 Ogledov

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu

User One - 25. marec, 2019 10:50

Policisti PU Murska Sobota so bili danes ob 9.43 uri obveščeni o prometni nesreči med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom na mostu čez reko Muro v Petanjcih…

Več iz te kategorije