0 Deljenj 2407 Ogledov
Foto: twitter

ZA GORANOVO (30) SMRT KRIVIJO SLOVENIJO Prišel je dan usode, ko si kljub borbi zapustil ta svet

21. March, 2018 17:39
2407 Ogledov

Poročali smo, da nas je v 31. letu starosti zapustil Goran Knežević, bivši vrhunski športnik, ki je izgubil dolgoletno bitko z rakom.  Goran je 10 let nazaj z ostro bolečino v trebuhu prišel na zdravniški  pregled, pred očmi pa se mu je stemnilo. Postavljena je bila diagnoza – tumor nadledvične žleze.

Bivši vrhunski športnik , kljub slabim napovedim ter diagnozi ni obupal. Za njim je bilo več kot 10 let neuspešnega zdravljenja, nato pa je v ZDa poiskal alternativo. Zdravljenje, ki daje upanje bolnikom z rakom v 4. stadiju, žal pa prinaša ogromno stroškov. Kar 120.000 EUR je  bilo potrebnih, da bi Gorana sprejeli na zdravljenje, zato jih je  Goran zbiral s pomočjo dobrih ljudi.

Slovenija žaluje

Žal prepozno. Na družabnih omrežjih se je vsulo na tisoče žalnih sporočil. ”Bil si trden kakor skala, bil pokončen, kakor hrast. In prišel je dan usode, ko kljub svoji borbi zapustil si ta svet… Knezevic Goran počivaj v miru!,” pravi Mario.

”Je pol Slovenije probalo zbrat sredstva ter pomagat, da bi ozdravel ampak je bila bolezen močnejša,” žaluje Denis.

”Goran Knežević počivaj u miru,bil si velik borec,cela Slovenija je navijala zate,da bi ozdravel! Upam,da si šel tja,kjer ni več trpljenja,vsem tvojim dragim pa želim čimanj bolečine! Se srečamo onkraj…,” zapiše Suzana, ki ji je tragedija zlomila srce.

V oči pa se posebej bodejo besede mnogih, ki se hudujejo nad državo, ki ni zmogla zbrati 120 tisočakov za zdravljenje. Počivaj v miru …

 

 

Več iz te kategorije