0 Deljenj 1229 Ogledov

VIP SEKS: Lepa in pametna (samo za 18+)

29. March, 2018 22:00
1229 Ogledov

KO JE STOPILA V POLITIKO, SO MEDIJI DAHNILI: »KONČNO ENA LEPA IN PAMETNA!« RES JE IZSTOPALA, SAJ JE BILA SLOVENSKA POLITIKA DO TAKRAT VAJENA SONJE LOKAR, MAJDE POTRATA IN BREDE PEČAN.

Živela je s premožnim moškim in za njuno razmerje je bilo slišati, da ju druži le kapital, nikakor pa ne ljubezen. In tudi spolne prakse v teh krogih so bile na meji normalnega.

Mladi mož je po strankarski liniji dobil priložnost, da jo je spremljal. Ker je po ukazu uslužno tekal sem ter tja, so mu rekli kar Potrčko.

Bila je izbrano oblečena, nosila je najdražja oblačila najboljših blagovnih znamk, največkrat kupljena v Milanu. Tekom dneva se je tudi dvakrat ali trikrat preoblekla. Tudi tokrat je za večerno oddajo na televiziji menjala garderobo. Mladi mož jo je vselej moral čakati v avtu, tokrat mu je namignila, naj stopi z njo.

Stanovanje je bilo razkošno opremljeno. Šla je v kopalnico. Po desetih minutah se je vrnila v dnevno sobo, zavita v veliko brisačo. Spustila jo je s sebe in mu namignila: »Pridi.«

Gola je bila zelo lepa, bikini je bil videti, kot bi se pravkar rodila. Hotel se je sleči, vendar mu je odkimala. Sedla je na razkošno zofo, razširila noge, on pa je v njeno mednožje zakopal glavo. Slastno jo je obdeloval z jezikom in njemu je že prišlo. Držala ga je za glavo in ukazovala: »Hitreje! Pohiti!« Kmalu je končala tudi ona, nato se je brez besed oblekla.

Do potankosti urejena sta se odpeljala na televizijo.

(iz tiskane izdaje Škandal24)

Več iz te kategorije