0 Deljenj 2773 Ogledov

VIDEO: Žalostno stanje v slovenskem zdravstvu – 28-letnik nujno potreboval pomoč, te pa od nikoder

4. May, 2018 10:36
2773 Ogledov
Foto: printscreen

Samir Ćeman je preko družabnega omrežja objavil video posnetek, ki prikazuje njegovega 28-letnega brata, ki nujno potrebuje zdravstveno pomoč, a strokovnjaka, ki bi mu pomagal, ni od nikoder.

Ćemana je upravičeno razjezilo, da njegov brat že dve uri leži v bolečinah, strokovnjaka pa ni od nikogar. “Iz Portoroža do glavne klinike sem prišel prej kot človek, ki je za to odgovoren. Ali je to v današnjem času normalno?, presodite sami.”

Za objavo posnetka se je Ćeman odločil zato, da se vidi koliko pomanjkljivosti se pojavlja v zdravstvu. “Fant je star 28 let in tega si ne smemo dovoliti. Ni prav, da gre skozi nema ušesa in oči. To je bolečina 28-letnika, lahko bi bil  vaš sin, babica, dedek, oče, mati, sestra, brat ali katerikoli drug. Nedopustno je, da leži v bolečinah z 39 stopinj vročine, v katetru pa kri. Dve leti smo bili tiho, sedaj imamo dovolj! Zdravstvo potrebuje pomoč, saj ga tisti, ki ga najbolj potrebujejo nimajo, medtem pa nekateri kradejo. V prihodnje si tega ne smemo več dovoliti!”

Posnetek si lahko pogledate tukaj:

nova24tv.si

Več iz te kategorije