0 Deljenj 17779 Ogledov

VIDEO: Šokantno priznanje! Ilegalec umoril slovenskega policista z mačeto

27. October, 2018 8:26
17779 Ogledov
Slika je simbolična. Foto: sta

Na našem spletnem portalu že ves čas opozarjamo na nevarnosti, ki prihajajo z ilegalnimi migranti. To je dobro vidno tudi prek številnih terorističnih napadov, ki so jih v evropskih prestolnicah zagrešili tudi tisti migranti, ki jih je skozi Slovenijo spustila (in celo pospremila!) slovenska policija. Sedaj pa je razkrita šokantna resnica: migrant je ubil slovenskega policista z mačeto.

“Podpira te postopke v tej smeri, da ne bi prišlo do incidentov, kakršen se je ne nazadnje zgodil dve leti nazaj, ko je bil eden izmed policistov umorjen z mačeto s strani enega ilegalnega migranta,” smo slišali na nacionalni televiziji.

Spletni portal Nova24tv je leta 2016 razkril, da je umor policista Damirja Golobiča storil neuravnovešeni 22-letni nemški državljan, a njegova prava identiteta je ostajala neznana. Omenjeni portal je nato poročal, da je morilec nemški državljan pakistanskega rodu. “Kdo natanko je bil 22-letnik, ki je zahrbtno ubil slovenskega policista na dolžnosti, še vedno ni znano, saj policija te podatke skriva pred javnostjo. V podobnih primerih brutalnih napadov na policijo je bila namreč vedno znana tudi identiteta morilca, a tokrat to ni mogoče,” so zapisali.

Takrat se je sicer ugibalo, ali policija ne želi razkriti identitete morilca, ker skriva njegovo islamsko poreklo.

Do tragičnega dogodka je prišlo 29. 6. 2016: “Nekaj pred 11. uro je 22-letni nemški državljan v okolici Brežic z nožem zabodel policista v predel prsi. Hudo poškodovanega 30-letnega policista so reševalci odpeljali v bolnišnico, kjer je podlegel poškodbam. Moški je po napadu zbežal ter si v bližini prvotnega dogodka z nožem sodil tudi sam in prav tako umrl,” so pisali na Nova24tv.

Da je morilec moril z mačeto, ni bilo znano vse do sedaj. Vsi mediji so namreč pisali, da je bil policist zaboden z nožem.

Več iz te kategorije