0 Deljenj 2744 Ogledov

VIDEO: Kaviar levičar Luka Mesec je pripravljen vse svoje prihranke vložiti v državljanski odkup banke!? KPK pa je zatrdil, da ničesar nima!

27. October, 2018 8:25
2744 Ogledov

Kaviar levičar Luka Mesec je nedavno na spletni strani svoje stranke Levica razkril, da nima nobenih nepremičnin v Sloveniji ali tujini. Razkril je tudi, da nima nobenih premičnin, kot je denimo avto, ki bi bile vredne 10 tisoč evrov ali več.

Še več! Luka Mesec je KPK sporočil tudi, da nima nobenih denarnih sredstev na bankah, hranilnicah ali hranilno-kreditnih družbah, katerih vrednost na posameznem računu presega 10 tisoč evrov. Prav tako nima nobenih drugih prihrankov v omenjenem znesku, ni pa niti lastnik kakšne gospodarske družbe niti lastnik delnic ali vrednostnih papirjev v višini nad 10 tisoč evrov (dokument poglejte na koncu tega članka).

Zato se zdi glede na podatke, ki jih je Mesec poslal KPK, njegova izjava naravnost bizarna. Novinarjem je namreč v DZ na temo prodaje banke rekel: “Bomo pa razmišljali tudi o alternativah, kot je državljanski odkup. V tem primeru sem jaz pripravljen vse svoje prihranke vložiti v to.” Ali laže nam, državljanom, ali pa se je zlagal KPK … Posnetek si oglejte tukaj:

Vir: levica.si

Vir: levica.si

Več iz te kategorije