0 Deljenj 385 Ogledov

Večji del dne se bo zadrževala megla

14. December, 2021 7:07
385 Ogledov

Danes bo na vzhodu pretežno oblačno, za torek napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. Drugod bo delno jasno z nekaj koprenaste oblačnosti. Po nekaterih nižinah v notranjosti se bo večji del dneva zadrževala megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 7, na Primorskem do 12 °C.

Jutri bo na zahodu in v višjih legah delno jasno, več oblačnosti bo v vzhodnih krajih. Po nekaterih nižinah v notranjosti se bo večji del dneva zadrževala megla ali nizka oblačnost. Ponekod na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 2, ob morju okoli 4, najvišje dnevne od 1 do 6, na Primorskem do okoli 13 °C.

Obeti. V četrtek bo več jasnine na zahodu, bolj oblačno pa v vzhodnih krajih. Na Primorskem bo pihala šibka burja. V petek bo pretežno jasno. Oba dneva bo predvsem zjutraj in dopoldne po nekaterih nižinah megla.

Vremenska slika. Nad večjim delom Evrope je območje visokega zračnega tlaka. Od severa doteka k nam v višinah razmeroma topel in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes in jutri bo v krajih vzhodno od nas oblačno in večinoma suho. Drugod bo delno jasno in po nekaterih nižinah megleno.

Več iz te kategorije