0 Deljenj 783 Ogledov

Sredino jutro bo mrzlo, -7 do -3, a Arso za naprej napoveduje “toplejši in suh zrak”

21. January, 2020 9:22
783 Ogledov

Danes bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti Slovenije megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela in do večera ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 3 do 7, na Primorskem do 10 °C, so v napoved ob 9. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso).

Jutri bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -3, ob morju okoli 0, najvišje dnevne od 5 do 11 °C.

Obeti. V četrtek bo pretežno jasno, na Primorskem bo prehodno pihala šibka burja. Tudi v petek bo pretežno jasno, popoldne pa se bo na Primorskem in Notranjskem pooblačilo. Zapihal bo jugozahodni veter. Oba dneva bo zjutraj in dopoldne po nekaterih nižinah megla.

Vremenska slika. Območje visokega zračnega tlaka sega od Britanskega otočja do Balkana in Črnega morja. V višinah priteka nad naše kraje toplejši in suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Pretežno jasno bo, le na območju Panonske nižine se bo zadrževala nizka oblačnost. Burja v Kvarnerju bo danes ponehala.

Več iz te kategorije