0 Deljenj 461 Ogledov 3 Comments

Šok na RTV! Na soočenje o drugem tiru prišel z nožem

13. september, 2017 16:54
461 Ogledov 3

LJUBLJANA – Organizatorji referendumske kampanje o zakonu o drugem tiru so na soočenju TV Slovenija predstavili argumente za in proti. V ospredju sta bili vprašanji cene in trase. Povabljenih je bilo 18 nasprotnikov in 11 podpornikov.  Nasprotniki zakona so se zavzemali za cenejšo različico projekta, podporniki pa za njegovo čimprejšnjo realizacijo.

Brez zapletov ni šlo. Že med oddajo so bile replike 18 nasprotnikov zakona, da v primerjavi s podporniki niso imeli pravilno odmerjen čas. »Oni razpredajo svoje misli, mi pa v 30 sekundah povemo kaj imamo za povedat. To je kriminal! Nacionalni televiziji dajem rdeč karton,« je bil jasen nasprotnik omenjenega zakona, Aleš Primc iz Gibanja za otroke in družine, ki je obenem prepričan, da ta vlada ne bo gradila drugega tira, ker bo čez pol leta odšla.

Po oddaji so prišla celo protestna pisma, da so v njej imeli svoj sedež (neupravičeno) predstavniki štirih državnih podjetji.  V soočenju pa sta sodelovala tudi Tomaž Vidic iz Darsa in Marko Bandelli Zavezništva socialno-liberalnih demokratov, do referenduma se nista opredelila. Že padajo obtožbe, da preostalim kandidatom odvzemata čas.

Angelca Likovič iz Gibanja za otroke in družine ter bodoča predsedniška kandidatka je med drugim opozorila, da bodo kredit za drugi tir odplačevali naši vnuki in pravnuki.

Še to, pred soočenjem se je 31 prijavljenih srečalo v prostorih RTV-ja, da bi jim organizator razložil pravila. Priprave je skrbno spremljala varnostna služba. Pred oddajo so tako varnostniki  spremljevalcu enega od udeležencev vzeli nož, so še povedali v včerajšnih Odmevih.

 

Mogoče vas bo zanimalo

Dr. Rok Snežič: Kaj imata skupnega posojilo in pranje denarja?
Nasveti
5 Ogledov
Nasveti
5 Ogledov

Dr. Rok Snežič: Kaj imata skupnega posojilo in pranje denarja?

Andrej Andrej - 21. februar, 2018 14:00

Pisal nam je bralec, ki je priznal, da je spremljal polemiko okrog posojila tujega rezidenta in slovenskih podjetij. Zanima ga, če je res kaznivo dejanje, če tuj…

David in Mojca (samo za 18+)
David & Mojca
11 Ogledov
David & Mojca
11 Ogledov

David in Mojca (samo za 18+)

Andrej Andrej - 21. februar, 2018 13:30

David in Mojca, nekdanja ljubimca, ponovno v bitki spolov - tudi tokrat odkrito in brez dlake na jeziku (!) o analnem seksu. Nocoj, ob 22. uri. NE…

NOVE PODROBNOSTI NARKOMANSKE GROZLJIVKE Oskrunil je Vlatkino truplo, še vedno jo ima rad
Črno
4 Ogledov
Črno
4 Ogledov

NOVE PODROBNOSTI NARKOMANSKE GROZLJIVKE Oskrunil je Vlatkino truplo, še vedno jo ima rad

skandal1 - 21. februar, 2018 13:24

MARIBOR - Na mariborskem sodišču je danes potekal predobravnavni narok zoper 35-letnega Bojana Sepa, ki ga obtožnica bremeni za umor deset let starejše nekdanje partnerice Vlatko septembra lani v…

 • Nata

  Moram napisati, da so ta soočenja ena velika farsa !! Eno veliko norčevanje iz državljanov, ki bodo ta drugi tir plačevali leta in leta !!
  Koliko zagovornikov se je nabralo ??? Ja, no, seveda branijo svoj položaj in za to branjenje jim je vlada celo denar preskrbela.???

 • karpelec

  Šolarčki so bili razdeljeni na dve strani: eni s časovnimi privilegiji, drugi brez njih. Stroga učiteljica je bila brezkompromisna, kot gestapo je kaznovala neposlušne. Stalin sploh ne bi zardeval.

 • Občasni Komentator

  Dno dna je bila tista oddaja…

Več iz te kategorije