0 Deljenj 238 Ogledov

Segreje se lahko do 36 °C, zvečer možna krajevna neurja

13. July, 2021 6:15
238 Ogledov

Danes bo sončno in vroče. Popoldne se bo krepil južni do jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 30 do 36 °C, za torek napovedujejo pri Agenciji RS za okolje (Arso).

Zvečer bo zahodno Slovenijo dosegla vremenska fronta z nevihtami, ki se bodo ponoči razširile nad večji del države. Možna bodo krajevna neurja. Jutranje temperature bodo od 15 do 20 °C.

Jutri dopoldne bodo padavine ponehale tudi na vzhodu, začelo se bo jasniti. Čez dan bo spremenljivo oblačno, predvsem v hribovitem svetu zahodne Slovenije lahko še nastane kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, na severozahodu okoli 20 °C.

Obeti. V četrtek in petek kaže na deloma sončno vreme. Predvsem popoldne bodo nastajale krajevne plohe in nevihte, ki bodo pogostejše v petek.

Vremenska slika. Hladna fronta je dosegla zahodne Alpe in bo v noči na sredo prešla tudi naše kraje. Pred njo doteka z južnimi vetrovi k nam zelo topel in razmeroma suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo še sončno in vroče, le v krajih zahodno od nas bo oblačnost naraščala. Proti večeru bodo tam začele nastajati nevihte. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju se bo krepil jugo.

Jutri bo ob severnem Jadranu sončno, drugod spremenljivo oblačno z nekaj plohami in nevihtami. Še bo pihal jugozahodni veter.


Mogoče vas bo zanimalo

Delavec neodziven, oživljanje žal neuspešno
Črno
108 Ogledov
Črno
108 Ogledov

Delavec neodziven, oživljanje žal neuspešno

User One - 26. October, 2021 14:04

Ob 11.31 je pri naselju Beka, občina Hrpelje-Kozina, delavec na gradbišču padel z gradbenega odra in obležal neodziven. Gasilci PGD Materija so skupaj z delavci na gradbišču…

Otroci na avtocesti! Vsi vpleteni so mlajši od 14 let
Črno
119 Ogledov
Črno
119 Ogledov

Otroci na avtocesti! Vsi vpleteni so mlajši od 14 let

User One - 26. October, 2021 10:44

Gorenjski prometni policisti so zaključili preverjanje nespametnega in nevarnega zadrževanja otrok na avtocesti s 5. septembra letos, ki so ga je prejšnji teden izpostavili pri DARS. »Vsi…

To so pljuča dveh bolnikov, ki imata koronovirus! Eden je bil cepljen, drugi ne, razlika je ogromna
Ljudje
119 Ogledov
Ljudje
119 Ogledov

To so pljuča dveh bolnikov, ki imata koronovirus! Eden je bil cepljen, drugi ne, razlika je ogromna

User One - 26. October, 2021 9:53

Minuli teden so pri nas potrdili več kot 12.000 okužb z novim koronavirusom, dobrih 5000 več kot v tednu prej. Občutno, na skoraj 500, je zraslo tudi…

Več iz te kategorije