0 Deljenj 2240 Ogledov

ROSVITA PESEK JE PREKINILA MOLK S ŠOKANTNO OBJAVO Preberite, kaj je od nje zahteval minister Bandelli

12. November, 2018 19:32
2240 Ogledov
STA

Premier Marjan Šarec je danes ministra za razvoj Marka Bandellija pozval k odstopu, potem ko je na dan prišla njegova komunikacija, ki temelji na izsiljevanju. Bandellijevi komunikacijski zdrsi so se namreč v zadnjem času začeli valiti kot snežena kepa. Danes je na svojem Facebook profilu svojo komunikacijo z njim izpred štirih let objavila še voditeljica Odmevov Rosvita Pesek. Iz nje je razvidno, da je Bandelli v času, ko je bil predsednik nadzornega sveta RTVS, tvital o tem, kaj da bi morala spraševati svoje goste.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10217662819473302&set=a.3404211915097&type=3&theater

V odgovor ji je, najbrž že nekdanji minister, pripisal (objavljamo v originalu, op. p.): ”Spostovana dr. Rozvita Pesek. Kvala za tako neeleganten odgovor javno na twitterju: “KAJ HOCETE”. Osebno spostujem vse, predvsem drugo mislece osebe, saj samo tako pokazemo naso zrelost. Upam na boljsi in sprosceni razgovor in izmenjavo vsesplosnih mnenj osebno na kavici. Marko Bandelli Predsednik NS RTV SLO.”

Ne pozabimo, pretekli teden je v medijih završalo ob razkritju elektronskega sporočila, ki ga je minister Bandelli septembra posredoval županskemu kandidatu v Občini Komen. V njem je bil Bandelli kritičen do potez Erika Modica, pri čemer mu je navrgel, da že ve, kaj pomeni nepodpora dveh resorjev, ki ju vodi SAB …

 

Več iz te kategorije