0 Deljenj 807 Ogledov

Prihaja nova pošiljka dežja, dnevne temperature bodo večinoma ostale pod 20 °C

25. August, 2021 6:24
807 Ogledov

Danes bo na Primorskem pretežno jasno s šibko burjo. Drugod bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, sprva občasno ponekod pretežno oblačno, za sredo napovedujejo pri Agenciji RS za okolje. Pihal bo veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, na Primorskem do 26 °C.

Ponoči se bo povsod zjasnilo, veter se bo polegel. Jutranje temperature bodo od 6 do 11, ob morju okoli 14 °C.

Jutri bo dopoldne večinoma sončno, popoldne pa bo oblačnost od severa naraščala. Proti večeru se bodo začele pojavljati krajevne padavine, ki bodo v noči na petek zajele večji del Slovenije. Vmes bodo tudi posamezne nevihte. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 22, na Primorskem do 26 °C.

Obeti. V petek zjutraj bo dež povsod ponehal, čez dan se bo delno zjasnilo. Sredi dneva in popoldne bodo še krajevne plohe. Na Primorskem bo spet zapihala šibka burja.

V soboto bo spremenljivo oblačno in povečini brez padavin. Na Primorskem bo še pihala šibka burja.

Vremenska slika. Nad severozahodno Evropo je obsežno območje visokega zračnega tlaka. Na njegovem obrobju k nam od severovzhoda priteka razmeroma hladen in občasno nekoliko bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Ob severnem Jadranu bo povečini sončno, pihala bo šibka burja. Drugod se bo oblačnost spreminjala.

Jutri bo sprva še dokaj sončno, popoldne pa se bodo v krajih severno od nas začele pojavljati padavine in nevihte, ki bodo v noči na petek zajele vse sosednje pokrajine.

Več iz te kategorije