0 Deljenj 2760 Ogledov

Predvolilna vročica: Matjaž Nemec (SD) izgubil živce in napadel

1. June, 2018 22:10
2760 Ogledov

Bolj kot gre volilna kampanja h koncu, glasnejše so govorice, kaj vse škandaloznega se dogaja v volilnem štabu poslanca SD Matjaža Nemca, ki kandidira za poslanca v Državnem zboru RS.

Nemec je eden vplivnejših članov stranke SD in kandidira v enoti, kjer je izvolitev nadvse mogoča, to je v Novi Gorici. Očitno pa se v njegovem štabu morebitne zmage veselijo že vnaprej, torej še pred koncem kampanje. In ravno med to “veselico” naj bi se po naših neuradnih informacijah Nemčevemu najtesnejšemu sodelavcu iz volilnega štaba Sebastjanu Komelu pripetila, milo rečeno, zanimiva dogodivščina.

V ponedeljek, 7. maja, okoli 11. ure dopoldne, naj bi namreč močno vinjen povzročil prometno nesrečo ter poskušal policistom “razložiti”, kdo je on. Še več, po informacijah našega zanesljivega vira naj bi poskušal “zadevo urediti”, a se mu menda ni izšlo ravno najbolje. Ostal naj bi brez vozniškega dovoljenja in z visoko denarno kaznijo v roki, predvsem pa z ovadbo policije zaradi povzročitve prometne nesreče v vinjenem stanju.

Sebastjan Komelj. Foto: Facebook

Še posebno pa je to zaskrbljujoče, ker naj bi se taisti Sebastjan Komel že jeseni na lokalnih volitvah potegoval za stolček župana mestne občine Nova Gorica – seveda na listi SD.

Novico smo preverili pri Matjažu Nemcu, ki pa je ob našem klicu izgubil živce. Na sprva prijazen začetek, ko je lepo povprašal, kako nam lahko pomaga, je po našem vprašanju o Komelu popolnoma spremenil intonacijo: “Kako lahko komentiram dejanja drugih? Ne poznam dogodka in ne morem komentirati. In naj dodam, težko komentiram, ker se poznava, in vseeno vas spoštujem, sploh za vas čas, ker kolikor pišete o meni, si ni še nihče dovolil, zato jaz ne bom nič komentiral za vaš časopis, ker ste neodgovorni, ponižujoči in nespoštljivi in govorite laži. O meni, o moji družini, o vseh tisti, ki so mi blizu. Torej, ne bom odgovarjal na vaša vprašanja. Jaz vam želim vseeno vse dobro, upam, da ne boste kmalu zaprli, ampak prosim ne me več klicati, ker Škandalu24 resnično ne bom več dajal nobenih odgovorov.”

Izbruhi jeze Matjaža Nemca resnično niso nič novega, zaradi fizičnega obračuna z očimom se je celo znašel na sodišču, o čemer smo že pisali tukaj.

Za informacijo, ali je novica o prometni nesreči, ki naj bi jo povzročil Sebastjan Komel v vinjenem stanju, resnična, smo povprašali tudi na PU Nova Gorica. Policija nam je odgovorila, da na novinarska vprašanja, ki se neposredno nanašajo na konkretne fizične osebe z vidika varstva osebnih podatkov ne morejo odgovarjati. 

Več iz te kategorije