0 Deljenj 679 Ogledov

Pred nami so pretežno sončni dnevi s hladnimi jutri, ponekod tudi 0

4. October, 2019 9:22
679 Ogledov

Danes bo povečini sončno, dopoldne bo po nekaterih nižinah še megla, so v napoved ob 9. uri zapisali pri Agenciji RS za okolje. Popoldne se bo ponekod zmerno pooblačilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 16, na Primorskem okoli 18 °C.

Jutri bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo kratkotrajne krajevne plohe. Predvsem v severovzhodni Sloveniji bo popoldne zapihal severozahodni veter, na Primorskem pozno zvečer šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, ob morju okoli 12, najvišje dnevne od 15 do 20 °C.

Obeti. V nedeljo bo sončno z občasno povečano oblačnostjo. Zjutraj bo po nekaterih nižinah osrednje Slovenije megla. Čez dan bo ponekod pihal veter vzhodnih smeri, šibka burja na Primorskem pa bo ponehala. V noči na ponedeljek bo ponekod prehodno rahlo deževalo, v ponedeljek pa bo suho vreme z burjo na Primorskem.

Vremenska slika. Nad srednjo Evropo je šibko območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka nad naše kraje s severozahodnimi vetrovi nekoliko toplejši in bolj suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo sprva pretežno jasno, popoldne pa bo oblačnost od zahoda naraščala.

Jutri bo v krajih zahodno od nas pretežno jasno. Drugod bo spremenljivo oblačno, popoldne lahko nastane kakšna ploha.

Več iz te kategorije