0 Deljenj 945 Ogledov
© STA

PO ODSTOPU CERARJA Pr*** napolnil si slovenijo z migranti, pa še jih uvažaš

15. March, 2018 0:11
945 Ogledov

Odstop premierja Mira Cerarja je na družabnih omrežjih in forumih sprožil veliko odzivov. Objavljamo nekatere (nelektorirane).

»Človek nič hudega sluteč gleda nogomet, vmes pa vlada pade. Jah, nč, takle mamo. Mimogrede, za vse politike, novinarje in psihopate v tvitosferi: Messi je dal dva izjemna gol.« (Vasja V. Čepič, Twitter)

»Miro je bil pa zelo razburjen…  Samo kaj ko imamo glupe volilce, ki bodo zopet volili glupo.« (Mateo S., MMC)

»Par dni nazaj se je hvalil, da je njegova vlada druga, ki je zdržala mandat…oooh honey.« (Zlatko S., Twitter)

»Prepozno zapravili preveč našega denarja in zavozili na celi črti od arbitraže, drugega tira, zdravstvene reforme in še kje bomo videli ko bodo padali okostnjaki iz njihovih omar.« (Micika Mastnak, Facebook)

»Po slabem dnevu končno dobra novica. Končno sem tudi dobil nazaj malo zaupanja v sodišče, ki je pokazalo to kar se je že dolgo vedelo. Vlada nam je hotela z zavajanjem in lažmi vsiliti gradnjo drugega tira pod njenimi pogoji. Ponosen sem da sem takrat glasoval proti in sem takoj za gradnjo drugega tira če ga bodo naredili gospodarno ne pa da nas poskušajo oropati pri belem dnevu če bi pa kaj šlo narobe bi si pa bili sami krivi saj smo za takšen zakon sami glasovali.« (Iztok Zaloznik, MMC)

»Mirko se je že naredil svetnika.. vsi drugi so krivi za njegovo nesposobnost in kraje, ki se dogajajo pod njegovo vlado..« (Genius2013, 24ur)

»Nov obraz, Mira Cerarja, so odstopli.« (Petra Janša, Twitter)

»Sedaj pa kao jok za cmerotom, pa tako dober pa ostale lažnive levičarske floskule.« (Sprehajalec, Nova24TV)

 »A zdaj pred novimi volitvami se gremo spet ‘etičnost in moralnost’?« (Arijana Dronjak, Twitter)

»Nikoli še nisem slišal neumnejše argumentacije za odstop. Izzvenelo je nekako takole: “Mi smo super, vsi ostali ste zlobni. Ampak jaz sem trmast in svojih napak ne bom popravil, raje kot to bom odstopil. Ker ste vi vsi zlobni, ne grem se več! Fuj!” Tip je en velik froc.« (Alchemist, MMC)

»Glede na odzive koalicijskih partnerjev, je Cerar vse skupaj zadnja 3 leta in pol vodil kar sam, doma z balkona, s cigaro v ustih, oblečen kar v šlafrok.« (Dvard Kadič, Twitter)

PREBERITE NADALJEVANJE ČLANKA TUKAJ.

Več iz te kategorije