0 Deljenj 1717 Ogledov

FOTO: KDO FINANCIRA MARJANA ŠARCA? Zakupili portal Pop TV, so kupili tudi nocojšnje soočenje?!

1. June, 2018 15:21
1717 Ogledov

Ste danes kaj odpirali portal 24ur.com? Če ste ga, potem vam novice ne bodo padle v oči, ampak boste zagledali eno samo veliko reklamo za stranko, ki sliši na ime Lista Marjana Šarca (LMŠ). Počakajte malo, takšno sponzoriranje pa najbrž ne stane malo denarja …

No, za Marjana Šarca in ljudi okoli njega to najbrž ne bi smel biti problem, saj jim denar kar kaplja. Na portalu Plus so pred nekaj dnevi zapisali, da je  Eles je 8. marca samostojnemu podjetniku Mateju Špeharju izplačal 8.540,00 evrov za nakup njegovega Facebook profila Slovenija, moja dežela, ki se je ponašal z več kot 70.000 všečki. Špehar pa je glavni medijski in komunikacijski strateg Marjana Šarca. Je državno podjetje torej posredno (so)financiralo predvolilno kampanjo kamniškega župana, ker takšnega profila v osnovi ne potrebujejo, sploh pa nanj niso nič objavili? Na Elesu že pojasnjujejo, da bodo projekt ustavili in od Špeharja zahtevali denar nazaj … Ob zakupu takšnega oglasnega prostora upravičeno dvomimo, da so ga res.

Kdo sploh še bere novice? Foto: 24ur, posnetek zaslona

Laž, dokazana pred kamero

Ob tem je seveda na mestu vprašanje, ali niso morda kot bonus ob zakupu oglasnega prostora dobili še v zakup nocojšnjega soočenja političnih strank. Marjanu teče voda v grlo, včeraj ga je konkurent, sicer novinar Bojan Požar, ujel na laži. Več o dogodkih, ki jih je Šarec zanikal, preberite tukaj.

Pred nocojšnjim, finalnim soočenjem parlamentarnih strank, ki bo na Pop TV, je ozračje pregreto. Požar šefico informativnega programa Pop TV Tjašo Slokar Kos kar javno sprašuje, ali bodo nocoj na soočenju reševali lažnivca Šarca.

Več iz te kategorije