0 Deljenj 5833 Ogledov

FOTO: Poglejte, kako se je Mija po aferi, ko je bil ljubljanski župan z mlajšo ujet v Parizu, oklepala Zorana Jankovića, ob tem pa se še zagovorila!

19. November, 2018 13:40
5833 Ogledov

Kaj se dogaja v zakonu ljubljanskega župana Jankovića in njegove Mije? Je med hvalisanjem Zorana namenoma izpustila, da je dober mož, ali se samo ni hotela zlagati?

Telesna govorica pove več kot tisoč besed in to je dobro vidno tudi v primeru Mije in Zorana Jankovića. Medtem ko se zdi, da on po aferi, ko je bil bizarno ujet v promocijski video, ko je v Pariz peljal mlajšo (več o tem preberite TUKAJ), ostaja hladen kot špricar, pa se ga je njegova ostarela žena, medtem ko je dajal izjavo novinarjem potem, ko je oddal svoj glas na lokalnih volitvah, oklepala kot klop.

Janković z eno roko v žepu, z drugo med gumbi, medtem ko se ga Mija oklepa kot klop. Foto: posnetek zaslona

Mija je sicer novinarjem, ki so Jankovića prvi ujeli ob oddaji glasu, med njimi je bila tudi novinarka Nova24tv, povedala, da je njen mož odličen očka in dedek. Pozabila pa je dodati – mož. Če bi to izrekla, bi bilo vsej Sloveniji jasno, da se laže, saj je bil ujet že v več afer, ko je zanje v hipu izvedela cela država. O vseh Jankovićevih ženskah smo se razpisali že pred meseci, v članku FOTO: Vse Jankovićeve ženske pa smo med njimi izpostavili tudi podžupanjo MOL Tjašo Ficko, ki jo je Janković odpeljal v Pariz. “Velja za tisto, ki je županu res ‘najbližje’. Prekmurka je bila včasih v Mercatorju, ko je Janković dobil prvi mandat v mestni hiši, pa se je z njim že leta 2006 preselila na Magistrat. Začela je kot tiskovna predstavnica župana, potem pa je postajala njuna pot vse bolj prepletena; ostala mu je zvesta tudi, ko je odšel v državno politiko, na listo pa mu je pripeljala še očeta in bila bogato nagrajena,” smo med drugim zapisali. Imeli smo prav, kar je postalo jasno pred nekaj dnevi, ko so v javnost pricurljale njune skupne fotografije iz mesta ljubezni. Vse o ostalih Jankovićevih ženskah pa preberite TUKAJ

Več iz te kategorije