0 Deljenj 239 Ogledov

Od severa bo oblačnost naraščala, čez dan posamezne plohe in nevihte

21. avgusta, 2019 8:12
239 Ogledov

Dopoldne bo od severa oblačnost naraščala, so v napoved, objavljeno ob 8. uri, zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso). Čez dan bo v notranjosti Slovenije spremenljivo do pretežno oblačno s posameznimi plohami in nevihtami, ki bodo pogostejše na severu in severozahodu. Pihal bo severovzhodni veter. Na Primorskem bo povečini sončno, zapihala bo šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 22 do 27, na Primorskem okoli 32 °C.

Jutri bo na Primorskem dokaj sončno s šibko do zmerno burjo. Drugod bo delno jasno z zmerno oblačnostjo in povečini suho. Jutranje temperature bodo od 13 do 18, na Primorskem okoli 20, najvišje dnevne od 23 do 28, na Primorskem do 32 °C.

Obeti. V petek in soboto bo deloma jasno z občasno povečano oblačnostjo. Predvsem v hribovitem svetu bodo nastale krajevne plohe in posamezne nevihte. Na Primorskem bo ob šibki burji prevladovalo razmeroma sončno in vroče vreme.

Vremenska slika. Nad srednjo Evropo in Alpami se zadržuje oslabljena vremenska motnja. Od vzhoda priteka k nam nekoliko hladnejši in bolj vlažen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine. Danes bo ob severnem Jadranu dokaj sončno, drugod spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem v alpskem svetu bodo nastajale plohe in nevihte. Pihal bo severovzhodni veter, ob severnem Jadranu večinoma šibka burja, ki se bo v ponoči okrepila.

Jutri bo zmerno oblačno. Več sonca bo ob Jadranu, kjer bo pihala šibka do zmerna burja.

Mogoče vas bo zanimalo

Strašno, kaj na območju Ljubljane počnejo starejšim osebam: Bili naj bi štirje moški
Novice
403 Ogledov
Novice
403 Ogledov

Strašno, kaj na območju Ljubljane počnejo starejšim osebam: Bili naj bi štirje moški

User One - 19. februarja, 2020 12:05

Včeraj, okoli 12. ure so bili policisti PU Ljubljana obveščeni, da so na območju Šiške štirje neznani storilci, ki so se predstavili kot delavci elektro podjetja, oškodovanko…

Ekskluzivno! Aferaški direktor Sove Rajko Kozmelj naj bi zapuščal položaj
Piškotkarji
1032 Ogledov
Piškotkarji
1032 Ogledov

Ekskluzivno! Aferaški direktor Sove Rajko Kozmelj naj bi zapuščal položaj

User One - 19. februarja, 2020 11:19

Rajko Kozmelj, direktor Slovenske obveščevalno-varnostne službe (Sova), naj bi zapuščal položaj, sporočajo naši notranji viri. Informacije preverjamo pri Kozmelju. Kozmelj je prišel za šefa Sove v času…

Več iz te kategorije