0 Deljenj 760 Ogledov

VIDEO: Komedija sredinih proticepilcev v Ljubljani! Pljuvali zdravnike, ko se je onesvestila protestnica, so klicali zdravnika

28. October, 2021 11:08
760 Ogledov

Sredini protestniki v Ljubljani  so pred tedni celo hujskali, da bi bilo treba zdravnike, ki sodelujejo pri cepljenju, postaviti pred vojaško sodišče. A ko se je na protestu onesvestila ena od protestnic, so vpili, kje je kak zdravnik.

»Nihče nima pravice tega pogojevati z nekim zdravstvenim stanjem ali pa da preverja naše zdravstveno stanje. Kaj sploh to je?« je namreč bila glasna govorka na Trgu republike.
Ko se je nedolgo zatem onesvestila protestnica v množici, je ista govorka zbrane na trgu spraševala, ali je med njimi kak zdravnik. Ni ga bilo, zato je govorka  nadaljevala z govorom. Kaj se je zgodilo z onesveščeno žensko, ni jasno.

Videoposnetek dogodka je medtem hitro postal uspešnica na družbenem omrežju Twitter. Delili so ga številni uporabniki, ki jih zabava dvoličnost sredinih protestnikov.

Na protestih čedalje manj ljudi

Protesti proti vladnim ukrepom za zajezitev širjenja koronavirusu in pogoju PCT so tokrat potekali po več krajih po Sloveniji. V Ljubljani se je na Trgu republike zbralo nekaj sto oseb, v središčih Maribora, Celja in Kopra pa se je zbralo nekaj več deset ljudi. Shodi so potekali mirno, v Ljubljani in Mariboru pa so se protestniki podali tudi na ulice.


Mogoče vas bo zanimalo

Reševalci odpeljali mlajšega moškega, na kraju prisotna tudi policija
Črno
107 Ogledov
Črno
107 Ogledov

Reševalci odpeljali mlajšega moškega, na kraju prisotna tudi policija

User One - 29. November, 2021 19:45

Ob 16.22 se je v naselju Kompolje, občina Dobrepolje, poškodoval mlajši moški. Gasilci PGD Kompolje in Videm so mu nudili prvo pomoč do prihoda reševalcev NMP UKC…

Ne boste verjeli, kaj je pijan počel na parkirišču
Črno
90 Ogledov
Črno
90 Ogledov

Ne boste verjeli, kaj je pijan počel na parkirišču

User One - 29. November, 2021 15:08

Voznik osebnega vozila je v petek v Gornji Radgoni s svojim avtomobilom poškodoval tri vozila. Ko ga je policija ustavila, se je izkazalo, da je vozil opit.…

To so s snežnimi kepami počeli najstniki, posredovati je morala policija
Črno
79 Ogledov
Črno
79 Ogledov

To so s snežnimi kepami počeli najstniki, posredovati je morala policija

User One - 29. November, 2021 14:50

Škofjeloški policisti so včeraj na podlagi prijave izsledili najstnike, ki so na cesto metali snežene kepe. Policisti so seznanili starše in izrekli opozorila, sporočajo s PU Kranj.

Več iz te kategorije