0 Deljenj 1071 Ogledov

VIDEO: Komedija sredinih proticepilcev v Ljubljani! Pljuvali zdravnike, ko se je onesvestila protestnica, so klicali zdravnika

28. October, 2021 11:08
1071 Ogledov

Sredini protestniki v Ljubljani  so pred tedni celo hujskali, da bi bilo treba zdravnike, ki sodelujejo pri cepljenju, postaviti pred vojaško sodišče. A ko se je na protestu onesvestila ena od protestnic, so vpili, kje je kak zdravnik.

»Nihče nima pravice tega pogojevati z nekim zdravstvenim stanjem ali pa da preverja naše zdravstveno stanje. Kaj sploh to je?« je namreč bila glasna govorka na Trgu republike.
Ko se je nedolgo zatem onesvestila protestnica v množici, je ista govorka zbrane na trgu spraševala, ali je med njimi kak zdravnik. Ni ga bilo, zato je govorka  nadaljevala z govorom. Kaj se je zgodilo z onesveščeno žensko, ni jasno.

Videoposnetek dogodka je medtem hitro postal uspešnica na družbenem omrežju Twitter. Delili so ga številni uporabniki, ki jih zabava dvoličnost sredinih protestnikov.

Na protestih čedalje manj ljudi

Protesti proti vladnim ukrepom za zajezitev širjenja koronavirusu in pogoju PCT so tokrat potekali po več krajih po Sloveniji. V Ljubljani se je na Trgu republike zbralo nekaj sto oseb, v središčih Maribora, Celja in Kopra pa se je zbralo nekaj več deset ljudi. Shodi so potekali mirno, v Ljubljani in Mariboru pa so se protestniki podali tudi na ulice.


Več iz te kategorije