0 Deljenj 6168 Ogledov

Po tragediji na železniški progi se poslavljajo od Eneja (38): V naših srcih boš ostal za vedno

10. January, 2022 12:02
6168 Ogledov
STA

Pisali smo, da je nekaj pred 9. uro je vlak pri naselju Sotelsko v občini Krško povozil osebo, ki je umrla na kraju dogodka, na svoji spletni strani poroča uprava za zaščito in reševanje. Gasilci iz Krškega so zavarovali kraj nesreče ter nudili pomoč policiji in reševalcem nujne medicinske pomoči. Gre za 38-letnika z okolice Krškega, je sporočila policija.

https://intelligent-chebyshev.65-108-229-32.plesk.page/crno/na-zvocne-znake-se-ni-umaknil-38-letnik-umrl-na-kraju-nesrece/

 

Kaj se je zgodilo?

Moški je hodil ob tirnicah in se na zvočne znake prihajajočega vlaka ni umaknil. Kljub zaviranju je vlak moškega zadel, so zapisali na novomeški policijski upravi. Na kraju so posredovali gasilci in reševalci, a moškemu ni bilo več pomoči in je za posledicami nesreče umrl. Sumljivih okoliščin pri ogledu policisti niso ugotovili, so pa o dogodku obvestili dežurno preiskovalno sodnico in dežurno tožilko, prav tako je bila odrejena sanitarna obdukcija.

Slovo od Eneja

»Danes zjutraj nas je vse člane obšla žalostna novica, da nas je zapustil naš zvesti član, športnik, prijatelj Enej. Na svetu mnogo je poti, a samo ena vodi tja, kjer boš ti, po tej poti za teboj pridemo mi vsi. V naših srcih boš ostal za vedno,« so zapisali na spletni strani Badminton kluba Pišece, katerega član je pokojni bil.

Več iz te kategorije