0 Deljenj 388 Ogledov

Ivica Kostelić prihaja na Kekca

26. februar, 2018 7:03
388 Ogledov
Foto: facebook

Tretji Grubin memorial v spomin na preminulega slovenskega smučarja Draga Grubelnika bo letos potekal v petek, 2. marca, ob 18. uri, v Kranjski Gori na smučišču Kekec.

Dobrodelni veleslalom bo ob 21. uri popestril še večerni brezplačen rock&roll koncert v neposredni bližini izteka smučišča Kekec. Udeležbo je zaenkrat potrdilo že veliko znanih obrazov, med drugim tudi smučar z izjemnimi smučarskimi uspehi Ivica Kostelić. Zopet se obeta pravi snežni spektakel, ki bo na eno mesto pripeljal znane smučarje in druge športnike, glasbenike in vse, ki si želijo zabave, se radi spominjajo Draga Grubelnika in želijo hkrati prispevati nekaj za tiste, ki so pomoči najbolj potrebni.

Svoje veliko srce pa bo pokazal tudi Generali, ki bo v okviru dogodka Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje podaril 2000 evrov za pomoč sedemčlanski družini v stiski iz Radelj ob Dravi, prav tako bo družina prejela tudi ves izkupiček od startnih in dobrodelnih prispevkov.

Prijave so odprte do srede, 28. februarja, na povezavi http://grubinmemorial.si/prijave/

Mogoče vas bo zanimalo

Udarila strela in uničila oddajni center
Črno
14 Ogledov
Črno
14 Ogledov

Udarila strela in uničila oddajni center

User One - 25. marec, 2019 20:44

Ob 15.43 je po poročanju uprave za zaščito in reševanje na Plešivcu, na Uršlji Gori, občina Črna na Koroškem, zaradi udara strele prenehal delovati oddajni center. Motene…

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu
Črno
125 Ogledov
Črno
125 Ogledov

Huda nesreča: Voznica umrla na mostu

User One - 25. marec, 2019 10:50

Policisti PU Murska Sobota so bili danes ob 9.43 uri obveščeni o prometni nesreči med tovornim vozilom in osebnim avtomobilom na mostu čez reko Muro v Petanjcih…

Več iz te kategorije