0 Deljenj 2221 Ogledov
iStock

Ženske, rojene v tem znamenju, so skrivnostne ter zelo privlačne

9. January, 2018 18:30
2221 Ogledov

Je tip ženske, pri kateri ne morete takoj ugotoviti njenega karakterja. Njo in njene skrivnosti lahko odkrivate počasi, korak za korakom … Vedno znova boste pozitivno presenečeni.

Na prvi pogled deluje zelo ostra in stroga, vendar ko jo spoznate, bi jo želeli obdržati … Govora je o ženski, rojeni v znamenju škorpijona.

Zvesta partnerica

Je zelo vdana in stabilna. Zanjo je zvestoba v življenju zelo pomembna in to pričakuje tudi od drugih ljudi. Je oseba, ki nikoli ne daje lažnih obljub in ji lahko popolnoma zaupate. Škorpijonka je ženska, ki je zelo samostojna in ne potrebuje nikogar, da pazi nanjo. Je zelo pogumna in močna, ljubi svojo svobodo.

Odločna v življenju

Vedno ve, kaj želi v življenju, je zelo ambiciozna in odločno sledi svojim ciljem. Premišljeno sprejema svoje odločitve in se zaveda lastnih sposobnosti, ki jo bodo pripeljale tja, kamor želi.

Zelo dobro zna oceniti ljudi in situacije, zato se pred njo ni dobro pretvarjati. Lahko bi rekli, da ima nadnaravne sposobnosti.

Ženska v znamenju škorpijona je zelo strastna. Ko najde svojo ljubezen, bo zanjo naredila vse, da jo osreči. Ta strast pa ne pojenja niti takrat, ko se ji kdo zameri … Tisti bo na svoji koži izkusil, da se z njo ni dobro šaliti, piše Atma.

Več iz te kategorije