0 Deljenj 1012 Ogledov
iStock

Želite vedeti, kakšen ljubimec je?

18. October, 2017 16:00
1012 Ogledov

Vas zanimajo njegove posteljne sposobnosti, še preden skočita v posteljo? Najbrž bi si prihranili kakšno presenečenje ali celo razočaranje, če bi vam nekako že prej uspelo ugotoviti, ali bo vaš zmenek v postelji junak ali čista izguba časa. Lahko bi vprašali njegove bivše partnerke, pa jih bodisi ne poznate ali jih nimate časa iskati, ker priložnost ne bo trajala večno. Rešitev je v dobrem opazovanju.

Katere znake gledati?

Nekateri stavijo na oblike rok razmerja dolžin in ukrivljenosti posameznih prstov, spet drugi na socialne veščine, oblike ušes in način kako pozdravlja prijatelje. Naslednjih pet znakov bi vam vsekakor moralo dati dovolj dobra vodila, ali se splača potruditi.

1. Ima apetit

Če moški se z veseljem loti hrane, se bo z veseljem lotil tudi vas. Opazujte ga, kako se ukvarja s posameznimi kosi, saj je to dokaj dobra indikacija, kako bo kasneje grizljal vaša ušesa, vrat ali prste na nogah. Stran od takih, ki hrano na hitro zmečejo vase. Iščejo takojšnjo potešitev in hitro preusmerijo pozornost drugam. Tako hitro kot bo pojedel hamburger, tako hitro bo končal tudi spolni odnos.

2. Govorica telesa ne laže

Že dolgo je znano, da so izgovorjene besede bistveno manj pomembno in zaznano komunikacijsko orodje v primerjavi z govorico telesa. Če na prvem zmenku fant ves čas umika pogled, se nagiba stran od vas ali ima prekrižane roke je najbrž hladen kot riba. Tak ni vreden drugega zmenka, pa če govori še tako sladko. Če veliko pogleduje proti vratom, ga najbrž niti ne zanimate in s tem nakazuje, da si želi boljšo partijo. Čimprej se poslovite.

3. Naj se lepo oblači, ampak ne preveč dobro

Vse želimo moškega, ki je dobrega videza. Pa vendarle ne takega, ki v kopalnici s vsemi kremami in parfumi porabi več časa od nas. Če je preveč urejen in celo obseden s svojim videzom ter kožo, bo v postelji najbrž zelo dolgočasen. Morda ga bo celo skrbelo, kako je videti med seksom in se zato ne bo mogel dovolj dobro osredotočiti na vas in vaše novo zapeljivo spodnje perilo.

4. Obvlada plesne gibe

Ples je lahko intimen, strasten ali preprosto zabaven. Opazujte njegove plesne gibe, saj vam bodo dali jasen znak, kakšen je med rjuhami. Pozorni bodite na tri stvari: ritem, raznolikost gibov in način predajanja glasbi. Iščite skladnost, čustvenost in kreativnost. Izogibajte se moškim, ki se zgolj pozibavajo, saj najbrž ne vejo, kaj početi s spodnjim delom telesa. Seveda je treba daleč stran tudi od plesnih ekshibicionistov, ker imajo najverjetneje težave s prezgodnjim izlivom. Da ne boste rekle, da vas nisem opozorila.

5. Zna z denarjem

Z denarjem ne morete kupiti ljubezni, vam bo pa njegov odnos do denarja lahko zelo veliko povedal. Če razmetava z denarjem, bo najbrž nastopaški tudi v postelji. To ni nujno slabo, vendar vas ne bo nikoli vprašal, kaj želite. Takšni moški imajo navadno stalno preverjeno posteljno rutino, zato mu boste morale zelo jasno razložiti, kaj vam je pri seksu všeč. Če je skopuški, bo najverjetneje varčen tudi v postelji.

Več iz te kategorije