0 Deljenj 784 Ogledov
iStock

Za daljše trajanje baterije na telefonu

8. maja, 2018 9:30
784 Ogledov

Za daljše trajanje baterije na telefonu je pomembno, da ne preverjate vsako minuto, če imate kakšno sporočilo, izklopite notifikacije, zmanjšajte svetlost ekrana …

Počasi z glasbo in igrami

You Tube ali razni streaming servisi trošijo baterije in podatke, zato je bolje, če poslušate glasbo, ki jo imate na telefonu in ne igrate raznih igric.

Izključite wi-fi in bluetooth

Wi-fi in bluetooth dodatno trošita energijo, medtem ko delujeta.

Zmanjšajte svetlost ekrana

Vključite avtomatsko osvetlitev, če ste v zaprtem prostoru, saj bo telefon sam prilagodil raven svetlobe, ki je potrebna. Na ta način si boste prihranili nekaj procentov baterije na mobitelu.

Ne kličite, pošljite sporočilo

Če se potrebujete komu javiti, mu raje najprej pošljite sporočilo. Noben klic ne traja krajše kot sporočilo, v katerem ste napisali, kaj želite.

Dodatna baterija

Najenostavnejša rešitev za zmožnost baterije vašega telefona je dodatna prenosna baterija. Niso drage in so zelo majhne, tako da jih lahko nosite tudi na obesku.

Vključite pametno varčevanje z energijo

Način za varčevanje energije bo zmanjšal raven animacij na telefonu, izključila storitve za lokacijo in aplikacije za osvežitev ozadja.

Ne glejte na telefon vsako minuto

Ekran je eden izmed največjih porabnikov energije na telefonu. V nastavitvah za zaslon lahko povečate čas, po katerem se zaslon ugasne.

Ugasnite notifikacije

Telefoni so povezani z aplikacijami, družbenimi omrežji in e-mail računi, preko katerih dobite polno obvestil. Za manjšo porabo baterije si izključite opcijo notifikacije.

Mogoče vas bo zanimalo

Strašno! Zagorel ji je pralni stroj, ostala brez doma
Črno
53 Ogledov
Črno
53 Ogledov

Strašno! Zagorel ji je pralni stroj, ostala brez doma

User One - 25. januarja, 2020 10:01

Ob 6.14 je na Gimnazijski cesti v Trbovljah, v stanovanju, v prvem nadstropju večstanovanjskega objekta, zagorel pralni stroj, javlja uprava za zaščito in reševanje. Gasilci PGD Trbovlje…

Nedelja bo pretežno oblačna z občasnimi padavinami
Novice
46 Ogledov
Novice
46 Ogledov

Nedelja bo pretežno oblačna z občasnimi padavinami

User One - 25. januarja, 2020 9:49

Danes bo oblačno, predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo ali rosilo, so dopoldne v napoved zapisali pri Agenciji RS za okolje (Arso).…

Družinski masaker: odšel v zgradbo, ubil 6 ljudi
Črno
62 Ogledov
Črno
62 Ogledov

Družinski masaker: odšel v zgradbo, ubil 6 ljudi

skandal1 - 25. januarja, 2020 9:25

V streljanju v mestu Rot am See v zvezni deželi Baden-Württemberg na jugu Nemčije je bilo ubitih šest ljudi, trije moški in tri ženske, je potrdila policija.…

Več iz te kategorije