0 Deljenj 5430 Ogledov

VIKEND BRANJE: Duhovna moč empatije

9. June, 2018 9:00
5430 Ogledov

Cyndi Dale:
DUHOVNA MOČ EMPATIJE

S priznano avtoric Cyndi Dale odkrijte, kaj je moč empatije v današnjem življenju, kako deluje in kako tesno se povezuje s psihologijo, a se hkrati razteza še onkraj nje, v sfere, ki jih označujemo kot paranormalne in ezoterične.

S pomočjo korakov, tehnik in napotkov, ki so predstavljeni v knjigi, boste znali ob pravem trenutku priklicati svoje empatične moči. Razvijte kakovostnejše povezave s svojimi bližnjimi, v življenju prepoznajte dobre vibracije in se naučite izločati slabe. Z močjo empatije se bo način vašega življenja spremenil, povsem naravno se boste povezali s svetom okoli sebe in se naučili ljubiti.

Ugotovili boste, kako globoko je empatija povezana s sočutjem in po čem se razlikuje od usmiljenja. Knjiga vam bo razkrila, da vam je bilo pravzaprav položeno v zibko, da se povezujete z najvišjo modrostjo, jo zaznavate in se z njo čutite uglašene. Sočutno povezovanje je namreč poezija vaše duše. Cyndi Dale, doma iz Minneapolisa v Minnesoti, je po vsem svetu priznana ameriška avtorica, govornica, zdravilka in poslovna svetovalka. Kot predsednica podjetja Life Systems Services je svetovala že več kot 35.000 strankam. Veliko usposablja ljudi po Evropi, Aziji, Severni, Srednji ter Južni Ameriki. Več o njej si lahko preberete na spletni strani CyndiDale.com.

 

Odlomek iz knjige

Empatične sposobnosti kot duhovni darovi. Skorajda ni religije in kulture, ki ne bi poudarjale duhovne narave človeka. Človek je duhovno bitje, ki s svojo dušo potuje po vesolju; naše telo je svetišče za tiste vidike, ki imajo temelje v nebesih. Duhovni darovi so kanali, ki povezujejo čiste duhovne prvine resnične biti s konkretnimi in zemeljskimi vidiki fizične narave. Duhovne darove opisujemo različno: od parapsihologije, intuicije, misticizma, subtilnih sposobnosti, zunajčutnih zaznav, nadnaravnega do paranormalnega, šestega čuta in energijskih sposobnosti. Osebno mi je najbolj pri srcu zadnji izraz, saj pojasnjuje, kako se, čeprav tega ne znamo pojasniti, uglasimo z okoliščinami, ljudmi, predmeti in nebeškimi silami – ter s preteklostjo, sedanjostjo in prihodnostjo. Energijsko. Človek je prepleten z energijami, zato lahko stvari začutimo onkraj običajnih petih čutil. Energija je preprosta informacija, ki se giblje. V tridimenzionalni resničnosti je vse iz energije. Telefon nosi ime z namenom, saj mu informacije, ki so jih vkodirali v njegove molekularne in energijske strukture, povedo, da je telefon. Glasovi, ki jih slišite preko telefona, so tudi iz energije oziroma iz informacije, ki se giblje z določeno hitrostjo. Onkraj tega, kar si lahko ljudje običajno zamislimo, je toliko energije, ki je ne moremo izmeriti tako, kot lahko stehtamo telefon ali izmerimo glas nekoga drugega. V mislih imamo duhovno oziroma paranormalno energijo, s katero se lahko uglasimo po duhovnih darovih.

Knjigo lahko naročite tukaj.

PRIPOROČAMO 

Urednica besedila Marjeta Zorec:
SLOVAR TUJK
Vključena so klasična slovarska gesla – tujke, mitološka bitja, najpogostejši pregovori v tujih jezikih, nove besede (slovenskega in tujega izvora) ter zanimivi frazemi.
Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

Valerija Skrinjar Tvrz:
ZMAJEVA KRI I – MOHOR
Iz trilogije Zmajeva kri veje zgodovinski spomin na prvi slovenski zagorsko-zasavski energetski izvir, ki je sprožil prometno in industrijsko revolucijo na Slovenskem v 18. stoletju.
Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

Thomas Brezina:
ČOKOLADA GROZE
V trgovinici s sladkarijami se pojavi močno eksplozivna čokolada. Aksel, Lilo, Popi in Dominik sicer razkrijejo, v čem je skrivnost te čokolade, a pri tem padejo v roke Adelhajde, skrivnostne ženske z masko …
Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

Walter Wippersberg:
KONSTANTIN NA BAZENU
Tridelna serija o govorečem črnem mačku iz 70. let. Sredi vročega poletja Urška in Filip nimata težav z govorečim mačkonom, le skrbi ju, ker mu kopališki mojster ne dovoli, da bi se ohladil v bazenu.
Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

Christine Nöstlinger:
FRANC NA ŠOLSKEM IZLETU
Učenci 2. a in 2. b razreda se skupaj odpravijo na šolski izlet! Vendar pa se Franc tega sploh ne veseli. Dva dni bo namreč moral skupaj preživeti z Gabi in Ernestom. Iz tega ne more biti nič dobrega!
Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

(iz tiskane izdaje Škandal24)

 

Več iz te kategorije