0 Deljenj 1634 Ogledov
iStock

V desetih minutah do nove kopalnice

28. March, 2018 13:30
1634 Ogledov

Kako kopalnico očistiti v desetih minutah? Nič lažjega kot to. Pripravite vse, kar za čiščenje potrebujete: rokavice, sredstva za čiščenje, papirnate robčke in gobice in krpe.

Najprej s čistilo razpršite po kadi, umivalniku in straniščni školjki. Pustite delovati nekaj minut in v tem času pospravite kopalnico.

Umazano perilo vrzite v košaro za perilo in pospravite vso kozmetiko. Najboljše jo je imeti shranjeno v omari ali predalu, saj se tam ne nabira prah.

S posebnim čistilom obrišite ogledalo v kopalnici, nato počistite prah z vseh polic, kotlička, pralnega stroja …

S ščetko obrišite straniščno školjko, z gobico drgnite banjo in umivalnik in sperite. Na koncu še s krpo pobrišite tla ter odnesite iz kopalnice smeti. Če ste pristaš naravnih čistil, potem lahko naredite univerzalno čistilo za čiščenje vseh površin.

V liter alkoholnega kisa dodajte narezane olupke limone. Da nevtralizirate vonj po kisu, dodajte žličko sivkinih cvetov ali sivkinega eteričnega olja.

Trik za dišečo kopalnico

Če se želite rešiti neprijetnega vonja v kopalnici in odišaviti prostor, potem vzemite eterično olje in ga pokapajte na karton straniščnega papirja. S tem se bo prijeten vonj širil vsakič, ko boste posegli po papirju.

Več iz te kategorije