0 Deljenj 1112 Ogledov

VIP SEKS: Zadnja trojka je bila njegova!

25. October, 2017 20:01
1112 Ogledov
iStock

Zadnja trojka je bila njegova! Čista zmaga, ob kateri se je prisrčno objel s soigralci. No, pri »tamalem«, kot mu je pravil, je objem trajal nekoliko dlje in bil je pristnejši. Nato mu je še malo s prsti razkuštral oznojene lase.

V garderobi so se po moško in se brez sramu slekli, vse do golega, ter na tla odvrgli prepotene drese. Odpravili so se pod tuše, se namilili in se z vročo vodo pošteno oprhali. Tamali je stal tik ob njem. Samo pogled navzdol mu je potrdil, kar je že slutil. Mlajši se je že pošteno vzburil in zaradi zadrege je bil ves čas s hrbtom obrnjen proti soigralcem, desno od njega je bil samo kopalniški zid. Počakala sta, da so preostali drug za drugim zapustili prostor, zgolj toliko, da je večji mlajšega hitro poljubil na usta in mu z levico nekajkrat podrsal po nabreklini. Nato se je obrnil in odšel. Tamali je prišel nekaj trenutkov pozneje, rdeč v obraz in okoli bokov skrbno zavit z brisačo. Vsi drugi so bili še goli. Veliki se je delal, kot da ga ne opazi.

Ne da bi si še izmenjala kakšno besedo, sta vedela, kje se bosta ponovno videla in si tam privoščila skupno urico, medtem ko so preostali člani košarkarske ekipe odšli na obvezno pivo ali dve. Veliki se je izgovoril na državniške obveznosti in vsi so razumevajoče prikimali. Veseli so bili, da poznajo nekoga na tako visokem položaju. Tamali z njimi nikoli ni šel na pivo, zato je brez pozdrava odšel že prvi.

Vrata njegove garsonjere so bila odklenjena in tamali ga je že čakal na postelji. Kot Apolon, kot ga je včasih ljubkovalno klical ali mu šepetal na uho. Sedaj se je tamali posvetil njemu, ga hitro pripeljal do eksplozivne trdote in mu nastavil skoraj dekliško zadnjico.

Domov je prišel pozneje, kot je obljubil. Večer se je preprosto zavlekel, mladostni partner je iz njega izvlekel še zadnje atome moči. »Kako je bilo danes?« ga je naveličana njegove stalne odsotnosti vprašala žena. »Zadel sem za tri,« je izdavil, preden je utrujen zaspal na kavču. In tam je prespal tudi to noč.

(iz tiskane izdaje Škandal24)

Več iz te kategorije