0 Deljenj 2286 Ogledov

David in Mojca o ženskah brez seksa (18+)

4. aprila, 2018 22:00
2286 Ogledov

David, 31

BREZ SEKSA

BREZ SLABE VESTI SE LAHKO POHVALIM, DA ŽE Z ENIM POGLEDOM UGOTOVIM, KATERA NI ŽE DOLGO SEKSALA. TAKŠNE SO BILE ZAME VEDNO LAHEK PLEN. DVE ALI TRI SLADKE BESEDE, GLOBOK POGLED V OČI, NEŽEN DOTIK ZADNJICE IN ŽE SEM BIL NJIHOV NOČNI DIMNIKAR!

Joj, kaj vse sem čistil skozi vsa ta leta! Ni mi bilo težko, priznam, in tudi prav nobena se nikoli ni pritožila nad tem, da bi bilo delo slabo opravljeno. Nasprotno, še večkrat sem prejel klic v nuji, da če takoj ne pridem, bo nenadzorovano zagorelo. Ha, saj ne rabim napisati, kje točno, kajne? No, ko sem prišel na mesto potencialne katastrofe, je bilo mesto domneve nesreče že tako dobro namočeno, da je gasilsko delo zlahka in tekoče steklo. Ponosen sem, da sem preprečil toliko »situacij«!

SPET TE RAZISKAVE

Očitno je, da se s prepoznavo ženske nepotešenosti in brezseksualnih obdobij ne ukvarjam zgolj samo jaz. Res je, da sem pri tem opravilu čisti praktik in samouk, a nekateri (čudaki!) to počno iz raziskovalnih namenov. Ja, seveda. Po mojem so tudi oni brez seksa.

No, ti kuštroglavčki pravijo, da ženske v krizi brezspolnega življenja prepoznaš po naslednjih štirih dejstvih.

Najprej naj bi to opazili na rjuhah, kajti samske ženske, ki veliko seksajo, te pogosto tudi menjujejo. Tiste, ki posteljne vzmetnice trenirajo zgolj ročno, ob tem pozabijo tudi na redno menjavo posteljnine. Hja, zjutraj tam pač ni nobenih pack, kajne?

Pri naslednjem razkritem znaku, naj bi veljajo, da te ženske pričnejo gledati porniče zelo pogosto, celo pogosteje od moških z enakimi težavami. Torej, če je v njeni spalnici televizija, je zadnji ogledan program zagotovo tisti, ki je običajno zaklenjen …

FIZIČNA POKAZATELJA

Naslednja dva posegata na telesno intimo. Prvi znak naj bi se pokazal ob tem, da je ženska pričela opuščati depilacijo. Da je vedno bolj kosmata, nekateri bi rekli kar naravnost – zanemarjena. Bujnega rastja spodaj in pod pazduhami. Brčic in nožnih dlačic sploh ne bom omenjal.

Zadnji detajl, ki pa je vse prej kot samo »detajl«, pa je, da je puščavska Eva, vsaj kar se seksa tiče, pričela pridobivati na teži. Ja, kmalu so vidni tisti »šlaufčki«, ki se pojavijo kot posledica iskanja tolažbe v mastni hrani in predvsem sladkarijah. Da je vsaj nekaj sladkega, se ob tem rade (po)tolažijo.

Še enkrat sem dobro pregledal to raziskavo in se ob tem zamislil. Manjkajo odstotki, manjka vzorec, manjka … Hm, da niste to spisale same, lačnice? Da ni tu zadaj tista fora, ko tip poleti pade na malo večje joške in rit, pri tem opazi neobrito pazduho in nato še naivno pristane, da si ogleda njeno počitniško sobico, kjer naleti na prepoteno posteljnino in, ups, porniče na kabelski. No, še preden se zave, je že dimnikar … Je tako?

 

Mojca, 33

UŽIVAM

BREZ SLABE VESTI TI LAHKO POVEM, DAVID, DA TE BOM NASLEDNJIČ DIREKTNO NA TVOJ PREDOLGI GOBEC. PRVIČ ZATO, KER SEM OSEBNO PRIZADETA IN DRUGIČ ZATO, KER ŽALIŠ MOJ SPOL. ALI RES MISLIŠ, DA SE VSE TEŽAVE NAS ŽENSK DA REŠITI SAMO S TVOJIM KLINCEM? KLINC TE GLEDA!

Toliko, kot vem jaz o tebi, veš tudi ti o meni. Preveč sem ti povedala, kot kaže. Ja, še enkrat bom priznala in ponovila, da je bilo pred tvojim prihodom v mojo dopustniško posteljo za menoj nekaj (pre)dolgih sušnih let. Tako dolgih, da se sedaj hvališ, kako si bil tudi moj »dimnikar«. Prasec! Nobene zaprašenosti ni bilo in ne bo med mojimi nogami, nikoli nisi in ne boš odpihnil prahu z mojega mednožja. Verjamem, da tudi iz drugih ne.

SPOLNA AKTIVNOST

Če ti, ali primerki tvoje sorte, menite, da s(m)o ženske spolno aktivne samo takrat, ko se nam prikradete med noge, ti povem, da se krepko motiš ali motite. Bom zato kar tebi povedala: to, kar si lahko naredim sama s svojimi prsti, ne boš nikoli dojel, doživel ali razumel. Pa tudi njih vedno ne potrebujem, sem ena tistih, ki se lahko do hitrega orgazma privede tudi zgolj s stiskanjem beder ali ob tem še z ritmičnim prekrižanjem nog. Priznaj, da za kaj takšnega še niti slišal nisi, kaj šele, da bi to kdaj videl. In tudi ne boš, tega ti ne bo pokazala nobena, to so naše ženske skrivnosti.

Prav vidim te sedaj, ko z gibom glave namiguješ na mojo nočno omarico. Res je, tam je shranjen dildo, ki sem ga naročila preko spleta. Da, tudi uporabljam ga. Večkrat! Pravzaprav vedno, ko se mi zahoče! Dobro se spomnim, kako so se ti zasvetile oči, ko si ga zatipal pod vzglavnikom. Ni bil nalašč tam, pozabila sem nanj prejšnjo noč, preprosto (nekajkrat!) preveč me je zmučil, da bi ga vrnila v predal! Malo si se poigral z njim nad mojo muco, nato pa si zaželel, da ga … Mar res želiš, da povem, kaj se je nato dogajalo, David?

LEPO MI JE

Vidiš, tudi brez tebe gre. Je šlo že prej in tudi sedaj gre. Zlahka! S prsti, dildotom, curkom tople vode iz cevi za tuš … Nimaš te domišljije, da bi zmogel razumeti, kaj vse zmorem. Ali, kaj ženske zmoremo in znamo. To je naše telo, z njim smo rastle in v teku let smo ga odlično spoznale. David, spolna aktivnost ni samo »ven in not«, kot si ti predstavljaš. Pa tudi noben dimnikar nisi, če te samske ženske spustijo med svoje noge. Moje mednožje je bilo že pred tvojim prihodom v veliko boljši kondiciji, kot je bilo v mojem propadlem zakonu!

Čisto za konec: nobenih porničev ne potrebujem, posteljnino menjujem redno, sem v odlični telesni kondiciji in redno se depiliram. Samska sem in v tem uživam! In če boš še enkrat javno omenil »šlaufčke « (točno vem, na katere misliš ob tem), sem pravkar našla tretji razlog, zakaj bo moja desnica zaprla tvoj gobec.

Uf, sem besna!

A vem, kako se bom sedaj sprostila …

 

Mogoče vas bo zanimalo

Poslanec, ki ima dve podjetji z blokiranimi računi, družba za financiranje pa mu visi tudi na domačem naslovu
Novice
25903 Ogledov1
Novice
25903 Ogledov1

Poslanec, ki ima dve podjetji z blokiranimi računi, družba za financiranje pa mu visi tudi na domačem naslovu

User One - 18. maja, 2020 17:35

Gregor Židan, nadomestni poslanec, ki je prišel v parlament na listi SMC, danes pa se je od stranke poslovil, ne želi povedati, koliko je kralj odpadkov Martin…

#Koronavirus: Pri WHO so si premislili, v javnosti priporočajo nošenje obraznih mask – čakamo stališče Eržena iz NIJZ
Novice
14155 Ogledov
Novice
14155 Ogledov

#Koronavirus: Pri WHO so si premislili, v javnosti priporočajo nošenje obraznih mask – čakamo stališče Eržena iz NIJZ

User One - 5. aprila, 2020 10:20

Kaj bo o spremenjenih smernicah Svetovne zdravstvene organizacije (WHO), ki od včeraj podpira nošenje zaščitnih mask v javnosti, rekel v.d. direktorja Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ),…

#Koronavirus: Vodilni znanstvenik opozarja, da tisti, ki za zaščito pred virusom ne nosijo mask, delajo “veliko napako”
Ljudje
13279 Ogledov
Ljudje
13279 Ogledov

#Koronavirus: Vodilni znanstvenik opozarja, da tisti, ki za zaščito pred virusom ne nosijo mask, delajo “veliko napako”

User One - 30. marca, 2020 15:38

"Največja napaka v ZDA in Evropi je po mojem mnenju, da ljudje ne nosijo mask," je v intervjuju za znanstveni portal Science dejal generalni direktor kitajskega centra…

Pri Mariboru zasilno pristalo letalo
Črno
68 Ogledov
Črno
68 Ogledov

Pri Mariboru zasilno pristalo letalo

User One - 5. julija, 2020 22:17

Uprava za zaščito in reševanje poroča o zasilnem pristanku letala pri Mariboru. Ob 17.15 je pri naselju Podova, občina Rače-Fram, zasilno pristalo dvosedežno, ultralahko letalo. Pri pristanku…

Požar v Murglah v naselju vrstnih hiš
Črno
133 Ogledov
Črno
133 Ogledov

Požar v Murglah v naselju vrstnih hiš

User One - 5. julija, 2020 21:51

V ljubljanskem predelu Murgle so imeli v nedeljo požar, javlja uprava za zaščito in reševanje. Ob 17.13 je v ulici Pod Bresti v Ljubljani ob vrstni stanovanjski…

VIDEO: Osupljivi prizori z Jadrana: S kopalci plava tudi kit
Novice
204 Ogledov
Novice
204 Ogledov

VIDEO: Osupljivi prizori z Jadrana: S kopalci plava tudi kit

User One - 5. julija, 2020 21:36

Iz obale pri Slivnici, 30 kilometrov oddaljeni iz Zadra, prihajajo osupljivi posnetki "kopalcev". Le nekaj deset metrov od ljudi namreč pred plažo Bokulja plava čisto pravi kit.…

Več iz te kategorije