0 Deljenj 247 Ogledov
iStock

Poznate ognjen trik, da odstranite pokrov s kozarca?

22. november, 2017 5:00
247 Ogledov

Se vam je kdaj zgodilo, da ste želeli odpreti kozarec z vloženimi kumaricami, ampak pokrova se nikakor ni dalo odpreti? Tako kot da je pritrjen z najbolj čvrstim lepilom.

Velikokrat se zgodi, da se pokrovček močno oprime kozarca (medu ali marmelade), da ga je skoraj nemogoče odpreti. Ampak vseeno obstaja enkraten in enostaven način, kako s hitrim trikom v desetih sekundah odstranite »zalepljen« pokrovček s kozarca.

Vse kar morate narediti je, da postavite del kozarca, na katerem je pokrovček, pod vročo vodo. Pod toploto se bo tisto, kar drži pokrov omehčalo in ga boste enostavno odprli.

Nekateri ljudje se poslužijo tudi načina, da vročo vodo nalijejo v posodo, nato vanjo položijo kozarec obrnjen navzdol – da je pokrovček pod vodo.

Vendar pa obstaja še ena zvita metoda, ki prav tako temelji na toploti. In sicer … Zagrejete rob pokrova z vžigalnikom.

V videu si poglejte, kako enostavno se to naredi:

Mogoče vas bo zanimalo

Oborožen rop trgovine v Piranu
Črno
7 Ogledov
Črno
7 Ogledov

Oborožen rop trgovine v Piranu

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 19:47

Policija je bila ob 18.57 obveščena, da je oboroženi neznanec oropal trgovino v Piranu. Po prvih podatkih je moški zagrozil osebju s pištolo, pobral iz blaganjen denar…

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

Obsojeni morilec na Dobu napadel pravosodnega policista

bogdan sajovic - 21. januar, 2019 14:52

Eden od obsojencev na zaprtem oddelku zapora na Dobu je danes okoli 12. ure napadel pravosodnega policista, ki je tam izvajal varnostne naloge. Pravosodnega policista so najprej…

Več iz te kategorije