0 Deljenj 3970 Ogledov

Postanite mojster poljubljanja po francosko

2. June, 2018 20:30
3970 Ogledov

Poletni večeri so kot nalašč za vroče romance. V ozračju je ustrezna energija, oblečeni smo raje premalo kot preveč, razkrijejo se nekatere obline, ki so bile doslej res prikrite. Pogovor z osebo nasprotnega spola je že dober korak, vendar se šele iz poljuba vidi, ali sploh imate kakšne možnosti, da se bo večer končal s seksom ali pa bo treba počakati na drugo priložnost. Da ne bo nesporazumov, to velja tudi za tiste, ki ste že v daljših zvezah.

Poljub je eden najlepših, najbolj nežnih in pozornih izrazov naklonjenosti. Ker so v angleško govorečih državah dolgo le na skrivaj občudovali strast francoskih ljubimcev, so njihovemu poljubu ljubimcev preprosto rekli, kar francoski poljub. Gre za poljub, pri katerem se ljubimca dotaknete z jeziki. Sliši se preprosto, vendar se je kljub temu treba držati nekaj pravil.

Kdaj je pravi trenutek?

Kot pri vsakem poljubu, je pravzaprav vsak trenutek pravi, da vaše poljube poženete za stopnjo višje. Če se z osebo na drugi strani vaših ustnic še ne poznata dovolj, vam ni treba kar takoj na vsako silo stlačiti jezika v njena usta. Kmalu boste vedeli, če je obema do tega, zato se prepustite občutku za partnerja in ne sledite le želenemu scenariju v svoji glavi. V nekem trenutku se bosta jezika preprosto prepletla.

Vendar pozor, francosko poljubljanje še ni logična predhodnica seksa. Čeprav je bilo še tako strastno, obstaja velika možnost, da se bo treba danes zadovoljiti le s tem.

Skrb za higeno

Tega ne bomo poudarjali. Če sta pravkar pojedli sendvič s čebulo, pizzo ali burek, ona ga pa ni, bo najbrž zelo neprijetno, če njena usta napadete s svojimi okusi. Najlepši poljubi bodo ob sveže umitih zobeh.

Ne slinite se

Ne vemo, ali včasih telo tuj jezik v stih zameša za hrano ali vzrok, kje drugje. Dejstvo je, da se včasih v ustih pojavi obilje sline, kar bo treba ustrezno vračunati v naslednje aktivnosti. Če se sline nabere preveč, se preprosto umaknite in zaprite usta. V tem času se ukvarjajte z drugimi deli obraza, lahko jo nežno grizljate po ušesu ali vratu. V tem času poskrbite, da se situacija umiri. Če bo treba, se diskretno obrišite, preden nadaljujete.

Jezik mora biti aktiven

Pravzaprav je dober francoski poljub kar zapletena reč. Ko vam je enkrat uspelo v njena usta vtakniti jezik, ga nikakor ne smete le pustiti tam, da bi ležal, kot polž na solati. Enako pomembno je razumeti, da pri francoskih poljubih ne gre za tekmovanje v polaganju rok, oziroma jezikov. Njenega jezika ni treba premagati, niti ne rabi telovadbe. Naj bo to strasten, ritmičen, kreativen ples.

Če že omenjamo kreativnost

Zanimiva poživitev poljubu zlasti v poletnem času bo, če boste tik pred poljubom spili kozarec zelo hladne vode. Hlad bo v njenih ustih ojačal občutke in prav lahko se zgodi, da bo želela s poljubi nadaljevati. Morda še s čim …

Več iz te kategorije