0 Deljenj 1024 Ogledov
istock

Pet nasvetov za reševanje največjih problemov pri seksu

19. September, 2017 22:00
1024 Ogledov

O seksu se več bere in piše, kot govori. Ta tema je označena kot tabu v naši družbi, zato jih veliko poišče odgovore na spletu. Seks strokovnjaki imajo nasvete za pare in odgovore na nekatera vprašanja, ki jih nihče ne upa zastaviti.

Pet nasvetov za odpravljanje problemov:

1.Impotenca je psihološki problem

Do omenjene  spolne motnje prihaja pri moških zaradi psiholoških problemov in kroničnega stresa. Strokovnjaki pravijo, da je to možno rešiti.

2. Govorite se o seksu

Kljub temu da se moški o tej temi pogovarjajo predvsem v moški družbi, strokovnjaki svetujejo, da bi se morali o seksu pogovarjati s svojim partnerjem. Komunikacija je zelo v zvezi kot pri seksu.

3. Način seksa se z leti spreminja

Vsaka faza v zvezi prinese spremembe. Nič drugače ni s seksom. Na začetku je verjetno bolj bogat in kreativen, v določenem trenutku pa se to spremeni. To ne pomeni, da imate v zvezi probleme. Potrebno je spremembe sprejeti in si prilagoditi stvari tako, da ohranite strast v postelji.

4. Seks je povezan s čustvi

Vsak doživlja seks na svoj način. Vendar ne smemo misliti samo na sebe, ker to ni dober recept za kvaliteten seks s partnerjem. Čustva igraj pomembno vlogo pri spolnem odnosu.

5. Intimni deli telesa

Vsak ima drugačno postavo in s tem tudi drugačne intimne dele telesa. Lahko so različne oblike, barve in velikosti. Imejte v glavi, da je vsak lep na svoj način in se boste nehali boriti s pomanjkanjem samozavesti, kar močno vpliva na seks.

Več iz te kategorije