0 Deljenj 226 Ogledov
iStock

Navade, ki vam kradejo srečo

20. marec, 2018 19:30
226 Ogledov

Kadar vam vaše navade ne pomagajo najbolje, potem vam verjetno škodujejo. Tukaj je nekaj navad, ki kradejo vašo srečo. Najbolje se jih je čimprej znebiti, če želite biti srečni v življenju.

1. Osredotočanje na vsako zgodbo, le na svojo ne

Ne bodite vedno zadovoljni s tujimi zgodbami o uspehu in ob tem pozabite, da sami ustvarjate svojo. Imate vse adute, da postanete to, kar želite. Ko vzamete kontrolo v svoje roke, se stvari spremenijo. Se pravi, manj poslušajte druge in se bolj osredotočite nase. Seveda je prav, da imate vzore, vendar ne dopustite, da odločajo namesto vas. Sami najdite pot in se odločite, kaj želite v življenju početi.

2. Čakanje na pravi trenutek

Veliko jih verjame, da je treba čakati na pravi trenutek, da začnete z nečim. Trenutki so takšni, kot jih sami naredimo. To so samo miti, ki v realnosti ne delujejo. Če boste v življenju vedno čakali na popolnost, ne boste uspeli. Bolje je, da uspete na popoln način izkoristiti vse nepopolnosti v življenju.

3. Delati samo zaradi denarja

Delati nekaj, kar vas ne veseli, je kot zapor. Ni treba, da iščete službo, ki bi vas neizmerno osrečevala, dovolj je že, da najdete nekaj, kar vas bo vsaj malo zanimalo. Služba je velik del vašega življenja. Ni vse v denarju. Če le imate možnost, si poiščite nekaj, kar vam bo dalo zagon in energijo.

4. Zadrževanje sovraštva

V primeru, da v sebi nabirate sovraštvo do nekoga, vas bo to na koncu pripeljalo do situacije, ko ne boste več vedeli, koga in zakaj ste ga sovražili.

Če želite odpraviti razlog vašega sovraštva iz misli, ga ne sovražite. Enostavno se oddaljite in se ne ozirajte nazaj.

5. Oklepanje svojih strahov in skrbi

Če pogledate nazaj v svoje življenje boste ugotovili, da se večina stvari, za katere ste se vnaprej bali, sploh ni zgodila in ste po nepotrebnem trošili svoje živce. Kdo ve, koliko dobrih priložnosti ste zamudili. Naj bo to nauk, da se naučite živeti vsak trenutek. Ne razmišljajte preveč vnaprej, osredotočite se na sedanjost.

6. Vznemirjanje za stvari, ki so se zgodile

Za nazaj ne boste nič spremenili! Osredotočite se na to, da se ne ponovi več. Zapišite si probleme, s katerimi se srečujete, da se jim boste lahko prilagodili. Pomembno je, da tem problemom ne pustite, da postanejo stalnica vašega življenja.

7. Vztrajanje z osebo, ki vas je prizadela

Včasih enostavno morate vstati in oditi od ljudi! Če vas nekdo prizadene znova in znova, se sprijaznite z dejstvom, da mu je vseeno za vas. Težko si je priznati, ampak ni druge rešitve.

Mogoče vas bo zanimalo

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček
Škandal
598 Ogledov
Škandal
598 Ogledov

VIDEO: Živalska farma v vladni stranki: šef, magister prašičjerje, mu je rekel: prašiček

User One - 23. januar, 2019 21:09

Na omrežjih je vzniknila vrsta zabavnih komentarjev, v katerih pisci opozarjajo na lapsus predsednika parlamenta Dejana Židana, ki je v vlogi predsednika vladne stranke SD na vrhuncu…

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje
Črno
10 Ogledov
Črno
10 Ogledov

Zasegli za četrt milijona evrov konoplje

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:10

Policisti so v nedeljo na mejnem prehodu Gruškovje pri 31-letnem državljanu Črne gore, ki je vozil avtobus kosovske registracije, odkrili skoraj 25 kilogramov prepovedane konoplje, ki bi…

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika
Črno
11 Ogledov
Črno
11 Ogledov

V gostilniškem prepiru je zabodel vrstnika

bogdan sajovic - 23. januar, 2019 15:05

Policisti so v nedeljo ponoči v gostinskem lokalu v Ribnici obravnavali poskus uboja. Kriminalisti so ugotovili, da sta se v gostinskem lokalu sprla in stepla dva gosta,…

Več iz te kategorije