0 Deljenj 64 Ogledov
iStock

Navade, ki vam kradejo srečo

20. marec, 2018 19:30
64 Ogledov

Kadar vam vaše navade ne pomagajo najbolje, potem vam verjetno škodujejo. Tukaj je nekaj navad, ki kradejo vašo srečo. Najbolje se jih je čimprej znebiti, če želite biti srečni v življenju.

1. Osredotočanje na vsako zgodbo, le na svojo ne

Ne bodite vedno zadovoljni s tujimi zgodbami o uspehu in ob tem pozabite, da sami ustvarjate svojo. Imate vse adute, da postanete to, kar želite. Ko vzamete kontrolo v svoje roke, se stvari spremenijo. Se pravi, manj poslušajte druge in se bolj osredotočite nase. Seveda je prav, da imate vzore, vendar ne dopustite, da odločajo namesto vas. Sami najdite pot in se odločite, kaj želite v življenju početi.

2. Čakanje na pravi trenutek

Veliko jih verjame, da je treba čakati na pravi trenutek, da začnete z nečim. Trenutki so takšni, kot jih sami naredimo. To so samo miti, ki v realnosti ne delujejo. Če boste v življenju vedno čakali na popolnost, ne boste uspeli. Bolje je, da uspete na popoln način izkoristiti vse nepopolnosti v življenju.

3. Delati samo zaradi denarja

Delati nekaj, kar vas ne veseli, je kot zapor. Ni treba, da iščete službo, ki bi vas neizmerno osrečevala, dovolj je že, da najdete nekaj, kar vas bo vsaj malo zanimalo. Služba je velik del vašega življenja. Ni vse v denarju. Če le imate možnost, si poiščite nekaj, kar vam bo dalo zagon in energijo.

4. Zadrževanje sovraštva

V primeru, da v sebi nabirate sovraštvo do nekoga, vas bo to na koncu pripeljalo do situacije, ko ne boste več vedeli, koga in zakaj ste ga sovražili.

Če želite odpraviti razlog vašega sovraštva iz misli, ga ne sovražite. Enostavno se oddaljite in se ne ozirajte nazaj.

5. Oklepanje svojih strahov in skrbi

Če pogledate nazaj v svoje življenje boste ugotovili, da se večina stvari, za katere ste se vnaprej bali, sploh ni zgodila in ste po nepotrebnem trošili svoje živce. Kdo ve, koliko dobrih priložnosti ste zamudili. Naj bo to nauk, da se naučite živeti vsak trenutek. Ne razmišljajte preveč vnaprej, osredotočite se na sedanjost.

6. Vznemirjanje za stvari, ki so se zgodile

Za nazaj ne boste nič spremenili! Osredotočite se na to, da se ne ponovi več. Zapišite si probleme, s katerimi se srečujete, da se jim boste lahko prilagodili. Pomembno je, da tem problemom ne pustite, da postanejo stalnica vašega življenja.

7. Vztrajanje z osebo, ki vas je prizadela

Včasih enostavno morate vstati in oditi od ljudi! Če vas nekdo prizadene znova in znova, se sprijaznite z dejstvom, da mu je vseeno za vas. Težko si je priznati, ampak ni druge rešitve.

Mogoče vas bo zanimalo

VIP SEKS: Vroča Štajerka (samo za 18+)
Sex
4 Ogledov
Sex
4 Ogledov

VIP SEKS: Vroča Štajerka (samo za 18+)

Andrej Andrej - 19. april, 2018 22:00

S PESTJO JE UDARILA PO MIZI, TAKO MOČNO, DA JE V NJENI PISARNI HIPOMA NASTALA TIŠINA. NIHČE SI NI DRZNIL VEČ REČI NITI BESEDE, ČEPRAV JE SEKRETAR…

Ste vedeli, da je v posteljnini največ umazanije?
Lifestyle
7 Ogledov
Lifestyle
7 Ogledov

Ste vedeli, da je v posteljnini največ umazanije?

T.U.L. - 19. april, 2018 19:00

Ko gre za higieno, pomeni, da nihče noče imeti neprijetnega vonja ali slabega zadaha. Ljudje se vsak dan prhajo, si umivajo zobe, uporabljajo dezodorante in si izpirajo…

Ekskluzivno! To je policistka, ki jo je napadel nezakonit nasilen migrant
Ljudje
17 Ogledov
Ljudje
17 Ogledov

Ekskluzivno! To je policistka, ki jo je napadel nezakonit nasilen migrant

Marjanca Scheicher - 19. april, 2018 18:15

Migrant je pri nezakonitem prečkanju meje fizično napadel slovensko policistko, tako da je ta padla in se poškodovala. Pomoč je morala poiskati celo v pri zdravniku. Nova24TV…

Več iz te kategorije

Pozor, izginila sta mladoletnika! Ste ju videli?
Črno
6 Ogledov
6 Ogledov

Pozor, izginila sta mladoletnika! Ste ju videli?

Marjanca Scheicher - 19. april, 2018 18:13