0 Deljenj 1262 Ogledov

VIKEND BRANJE: Uspeh našega življenja smo mi sami

24. March, 2018 7:30
1262 Ogledov

Sonja Mojzer:
USPEH NAŠEGA ŽIVLJENJA SMO MI SAMI

Knjiga, ki vam bo izboljšala življenje in iz vas naredila čudovito osebo! Naj ne bo sovraštva v vašem srcu in ne skrbi v vašem duhu! Živite preprosto in dajte veliko! Napolnite svoje življenje z ljubeznijo! Izžarevajte sonce! Pričakujte najboljše in dobili boste najboljše!

Knjiga Sonje Mojzer nas uči, kako ni potrebno, da nas v življenju premagajo samo negativne plati poti, da nas vodijo le porazi in da si dovolimo oviro prodiranju pozitivnih misli. Ovire se je treba naučiti prepoditi iz svojih misli in ne dovoliti, da bi postale prevladujoči del naših miselnih vzorcev. Vse, kar je potrebno, je to, da svoje misli usmerimo v duhovno moč, da se lahko dvignemo nad ovire in se naučimo metod izboljševanja svojega življenja. Najti moramo svoj jaz in notranji mir. Knjiga Uspeh našega življenja smo mi sami. »Mnogo je poti, čustev in strasti. Naj se upanje v nov začetek prebudi!«

Odlomek iz knjige

Preženite skrbi. Ni potrebno, da ste žrtev svojih skrbi. Kaj nam ostane, če dobro analiziramo skrbi? Nič drugega kot nezdrava in uničujoča duhovna razvada. S skrbmi niste prišli na svet – pridobili ste si jih tako kot vse navade. Če hočete skrbi odstraniti, morate biti delavni in napadalni. Za učinkovit napad na skrbi pa je pomemben samo en trenutek in to je ZDAJ!

R. Smiley Blanton, ugleden psihiater, nam daje jasen razlog za to: »Bojazen je kuga današnjega časa.« Slaven psiholog trdi, da je strah najbolj uničevalen sovražnik človekove osebnosti. Skrbi nas hočejo zadaviti in povzročajo vrsto bolezni.

Če bi nam nekdo položil roke okrog vratu in nas začel daviti, bi s tem prekinil tok življenjske energije – to je dramatičen prikaz tega, kar se z nami dogaja, ko nas tarejo dolgotrajne skrbi. Te pa so lahko: finančni polom, napetost, frustracije, bojazni, osamljenost, žalost, dolgotrajna zagrenjenost in stalne srbi. Človek, ki ga nenehno kaj skrbi, ne bo živel tako dolgo kot tisti, ki zna svoje skrbi premagati. Študij štiristopetdesetih ljudi, ki so dosegli starost sto let, je pokazal, da živijo tako dolgo zaradi tega, ker so zadovoljni s svojim življenjem, imajo delo, pri vseh stvareh so zmerni, jedo malo in preprosto, življenje uživajo, zgodaj hodijo spat in zgodaj vstajajo, si ne delajo skrbi in jih ni strah, zlasti ne smrti, so mirnega duha in verujejo v Boga.

Slaven ameriški kirurg dr. George W. Crile je rekel: »Strah ni le v naši glavi, ampak tudi v naših srcih, možganih in črevesju. Strah in skrbi lahko povzroča karkoli, učinek pa se vedno kaže v celicah, tkivih in organih našega telesa.«

Knjigo lahko naročite tukaj.

PRIPOROČAMO V BRANJE

Janja Vidmar: MANCA & ROCK
Trinajstletna Manca je zaprisežena rokerica in upornica, njeni idoli pa so člani priljubljene rok zasedbe Džakarta. Z nastopaško sošolko stavi, da bo zagotovo šla na mega koncert te skupine.
Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

 

Arthur Bloch: MURPHYJEV ZAKON
Da stvari gredo narobe, je kriv Murphyjev zakon – in še vsi drugi razlogi! Glavni Murphyjev zakon se glasi: če lahko gre kaj narobe, bo narobe tudi šlo.
Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

 

Branko Šömen: PRVI APRIL – IZBOR HUMORESK
Smešne, zabavne in sproščene zgodbe, ki nas spravijo do privoščljivega smeha … Dokler za nami ne pride spoznanje: »Pa saj to je vse res!«
Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

 

David Tasič, Tjaša Bračko: KNJIGA O PRIJATELJSTVU
»Vzemimo si čas za prijatelje, da nam čas ne vzame prijateljev.« V Knjigi o prijateljstvu so na enem mestu zbrane najlepše misli o tem, kako pomembno je ob sebi imeti pravega prijatelja.
Knjigo lahko naročite tukaj.

 

Milan Petek Levokov: MAČEK FERDO IN SKRITI ZAKLAD
V knjigi so zbrane tri prisrčne in zabavne mačje pustolovščine, ki bodo k branju pritegnile še tako zahtevne prve bralce.
Knjigo lahko naročite tukaj.

Več iz te kategorije