0 Deljenj 1442 Ogledov

Kakšne barve je vaša osebnost?

8. February, 2018 7:00
1442 Ogledov

DR. CAROL RITBERGER: Kakšne barve je vaša osebnost?

Medicinska intuitivka in inovatorka dr. Carol Ritberger v pričujoči knjigi podaja dragocen vpogled v to, kako vaša osebnost vpliva na vse vidike vašega življenja, tudi na zdravje. V vsakem trenutku dneva vaša osebnost vpliva na vaše odnose z družinskimi člani, prijatelji, znanci, celo s tujci.

To edinstveno delo vam s podrobno oceno osebnosti pomaga določiti, kakšne barve je vaša osebnost: rdeča, oranžna, rumena ali zelena in kako lahko te informacije uporabite za povečanje vašega čustvenega, telesnega in duhovnega blagostanja.

Njen edinstven vpogled v človeško vedenje se osredotoča na razumevanje tega, zakaj človeško telo postane bolno, nam nudi orodja ter pomaga razumeti, kako udejanjimo svoje potenciale. Več o avtorici in njenih delih si lahko ogledate na spletni strani www.ritberger.com.

Razmislek: Osebnost povezuje vedenjske in čustvene odzive s telesom. Telo odgovarja z ustvarjanjem šibkih točk, ki jih je mogoče predvideti na podlagi barve osebnosti. Ker smo pripravljeni s pomočjo znanja in razumevanjem naših osebnih barv, se mnogo bolj zavedamo ranljivosti našega dobrega počutja.

 

Odlomek iz knjige
Vloga osebnosti pri bolezni. »Vsaka situacija, če jo prav razumemo, predstavlja priložnost za zdravljenje.« Tečaj čudežev Bolezen predstavlja način, na katerega nam naše telo pove, da nekaj ne deluje pravilno. Bolezen torej deluje kot sistem za podajanje povratnih informacij, ki nas opozarja, da je prišlo do okvare omrežja za notranjo komunikacijo med telesom, umom in duhom. Bolezen ima svoj namen – opozarja nas, da so naravni ritmični vzorci telesa moteni zaradi porušenega ravnotežja ali motnje v delovanju telesnih organov. To neravnovesje ali motnje v delovanju pa ne glede na to, ali so energetske ali kemične narave, telesu onemogočajo, da bi pravilno delovalo. Ko se pojavi bolezen, jo moramo poslušati in se osredotočiti na to, kar nam pripoveduje, da lahko zopet vzpostavimo prejšnje delovanje.

Bolezen ima mnogo pomenov, od katerih so eni bolj očitni kot drugi. Ko se v fizičnem telesu pojavi bolezen, je na podlagi fizičnih simptomov, ki jih ustvarja, lahko razvozlati, kaj nam poskuša povedati … Vprašanje pa je, kako raztolmačiti, kaj nam bolezen poskuša povedati na globlji ravni – recimo na ravni našega energetskega sistema. Bolezen, ki je ustvarjena na tej ravni, predstavlja način, na katerega nas naš duh opozarja, da smo mu pozabili priznati pomembno vlogo, ki jo ima pri našem splošnem zdravstvenem stanju in dobrem počutju. Opozarja nas, da je duhovni jaz prav tako pomemben kot fizični jaz. Če torej želimo ostati zdravi in zagotoviti, da bo naše fizično telo pravilno delovalo, moramo hraniti, negovati in razgibavati tudi duha … Mnogo ovir in skritih blokad, ki so povezane z boleznijo, se nahaja v naših prepričanjih in ne v naših telesih. Zato prisluhnite svojemu notranjemu glasu in »prisluškujte« svojim mislim …

Knjigo lahko naročite tukaj.

 

PRIPOROČAMO V BRANJE

Patricija Simonič: TRŽENJE DUŠE

Monografijo namenja vsem, ki jih zanima raziskovanje tako trženja kot tudi umetnosti, ali pa morda presek obeh ved.

Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

Vid Pečjak: KATAKLIZMA

Glavna protagonista, Selena in Mark, živita v prihodnosti, oddaljeni samo kakih sto let. Svet pretresajo vremenske ujme in hrana je postala najdragocenejša dobrina.

Knjigo lahko naročite tukaj.

 

Marinka Fritz-Kunc: KAM GREJO PTICE UMRET

Roman napisan po resničnih dogodkih, izsek iz življenja prijateljic Nine in Gaje. Avtorica se, kot smo že vajeni, dotika problematike drog, predvsem pa ravnanja družbe do ljudi, ki so zapadli v odvisnost.

Knjigo lahko naročite tukaj.

 

Pete Chapman: ŽEPNI MOTIVATOR

Žepni motivator govori o tem, kako uresničiti svoje želje, sposobnosti, udejanjiti svojo moč in svoje cilje, tudi s pomočjo nezahtevne telesne vadbe.

Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

Petra Likar: AGENCIJA BREZ PANIKE: ZALJUBLJENI DETEKTIV

Med drugim boste izvedeli, kaj se zgodi, ko se detektiv zaljubi, in kakšna je agencija brez panike, kadar največja klepetulja Matilda obmolči.

Knjigo lahko naročite tukaj.

 

 

Več iz te kategorije